Jak chutná umrzlý mamut, koření z mumie nebo chleba ze starověkého Egypta? Někteří lidé vědí

3/5
Přehled fotografií
Zavřít
  • Karbanátek z mamutího masa
    Karbanátek z mamutího masa| Zdroj: Profimedia
  • Chléb z tisíciletých kvasnic. Nádoby z amerických egyptologických sbírek, ve kterých staří Egypťané míchali těsto. Seamusi Blackleymu a jeho kolegovi mikrobiologu Richardu Bowmanovi se ze stěn podařilo ve sterilní laboratoři odebrat zaschlé kvasinky a přivést je k životu.
    Chléb z tisíciletých kvasnic. Nádoby z amerických egyptologických sbírek, ve kterých staří Egypťané míchali těsto. Seamusi Blackleymu a jeho kolegovi mikrobiologu Richardu Bowmanovi se ze stěn podařilo ve sterilní laboratoři odebrat zaschlé kvasinky a přivést je k životu.| Zdroj: Twitter@SeamusBlackley
  • Chléb z tisíciletých kvasnic
    Chléb z tisíciletých kvasnic| Zdroj: Twitter@SeamusBlackley
  • Mumie bizona v aljašském Muzeu severu nazvaná Blue Babe. Vyříznutý vzorek masa skončil s cibulí, česnekem a bylinkami v guláši a měl prý příjemnou, byť poněkud zemitou příchuť.
    Mumie bizona v aljašském Muzeu severu nazvaná Blue Babe. Vyříznutý vzorek masa skončil s cibulí, česnekem a bylinkami v guláši a měl prý příjemnou, byť poněkud zemitou příchuť.| Zdroj: wikimedia Commons/Bernt Rostad from Oslo, Norway
  • 1700 let staré římské víno z německého Špýru
    1700 let staré římské víno z německého Špýru| Zdroj: wikimedia Commons/Immanuel Giel
Karbanátek z mamutího masa
Chléb z tisíciletých kvasnic. Nádoby z amerických egyptologických sbírek, ve kterých staří Egypťané míchali těsto. Seamusi Blackleymu a jeho kolegovi mikrobiologu Richardu Bowmanovi se ze stěn podařilo ve sterilní laboratoři odebrat zaschlé kvasinky a přivést je k životu.
Chléb z tisíciletých kvasnic
Mumie bizona v aljašském Muzeu severu nazvaná Blue Babe. Vyříznutý vzorek masa skončil s cibulí, česnekem a bylinkami v guláši a měl prý příjemnou, byť poněkud zemitou příchuť.
1700 let staré římské víno z německého Špýru