Zdeněk Pohlreich: Ego je smrtící ingredience

2/3
Přehled fotografií
Zavřít
  • "Jakmile začnete vymýšlet něco, jen aby vás to víc bavilo, tak riskujete. "
    "Jakmile začnete vymýšlet něco, jen aby vás to víc bavilo, tak riskujete. "| Zdroj: Nguyen Phuong Thao
  • Setkání po letech –  v Pohlreichově  restauraci Divinis
    Setkání po letech – v Pohlreichově restauraci Divinis| Zdroj: Nguyen Phuong Thao
  • Zdeněk Pohlreich  Kuchař, moderátor televizních pořadů. V roce 1986 emigroval do Nizozemska, poté žil v Austrálii. Po návratu  do Česka byl šéfkuchařem v několika  prestižních restauracích.  Provozuje Café Imperial a Divinis.  Hana Michopulu Bývalá novinářka, mimo jiné první šéfredaktorka časopisu Apetit. V roce 2009 začala v Praze organizovat farmářské trhy, píše úspěšné kuchařky, v hlavním městě provozuje chlebíčkárnu Sisters.
    Zdeněk Pohlreich Kuchař, moderátor televizních pořadů. V roce 1986 emigroval do Nizozemska, poté žil v Austrálii. Po návratu do Česka byl šéfkuchařem v několika prestižních restauracích. Provozuje Café Imperial a Divinis. Hana Michopulu Bývalá novinářka, mimo jiné první šéfredaktorka časopisu Apetit. V roce 2009 začala v Praze organizovat farmářské trhy, píše úspěšné kuchařky, v hlavním městě provozuje chlebíčkárnu Sisters.| Zdroj: Nguyen Phuong Thao
"Jakmile začnete vymýšlet něco, jen aby vás to víc bavilo, tak riskujete. "
Setkání po letech –  v Pohlreichově  restauraci Divinis
Zdeněk Pohlreich  Kuchař, moderátor televizních pořadů. V roce 1986 emigroval do Nizozemska, poté žil v Austrálii. Po návratu  do Česka byl šéfkuchařem v několika  prestižních restauracích.  Provozuje Café Imperial a Divinis.  Hana Michopulu Bývalá novinářka, mimo jiné první šéfredaktorka časopisu Apetit. V roce 2009 začala v Praze organizovat farmářské trhy, píše úspěšné kuchařky, v hlavním městě provozuje chlebíčkárnu Sisters.