Česká hospoda skomírá, shodují se malí pivovarníci i ekonomičtí odborníci. Co čeká výrobce piva?

5/4
Přehled fotografií
Zavřít
  • V Plzeňském  Prazdroji pořád umějí uvařit dvanáctku ležák původní metodou z devatenáctého století
    V Plzeňském Prazdroji pořád umějí uvařit dvanáctku ležák původní metodou z devatenáctého století| Zdroj: Zbyněk Pecák
  • Tomáš Kovář je mluvčím Plzeňského Prazdroje
    Tomáš Kovář je mluvčím Plzeňského Prazdroje| Zdroj: Zbyněk Pecák
  • Celý minipivovar Kokeš se vejde do jedné stodoly
    Celý minipivovar Kokeš se vejde do jedné stodoly| Zdroj: Zbyněk Pecák
  • Pivovar v Plasech sousedí s cisterciáckým klášterem
    Pivovar v Plasech sousedí s cisterciáckým klášterem| Zdroj: Zbyněk Pecák
V Plzeňském  Prazdroji pořád umějí uvařit dvanáctku ležák původní metodou z devatenáctého století
Tomáš Kovář je mluvčím Plzeňského Prazdroje
Celý minipivovar Kokeš se vejde do jedné stodoly
Pivovar v Plasech sousedí s cisterciáckým klášterem