Jak vypálit červa: Kontroly bezinfekčnosti v restauracích? V Praze a ve velkých městech často, na venkově málo

2/4
Přehled fotografií
Zavřít
  • V oblíbených pivnicích, jako je Malostranská beseda, personál doklad o bezinfekčnosti vyžaduje.
    V oblíbených pivnicích, jako je Malostranská beseda, personál doklad o bezinfekčnosti vyžaduje.| Zdroj: Zbyněk Pecák
  • I provozovatel trendy baru Cobra bere kontroly jako sice nepříjemnou, ale nutnost.
    I provozovatel trendy baru Cobra bere kontroly jako sice nepříjemnou, ale nutnost.| Zdroj: Zbyněk Pecák
  • Hospoda U Pivoje
    Hospoda U Pivoje| Zdroj: Zbyněk Pecák
  • „Kontroly provádíme, ale jen proto, že nemám sílu jít do střetu s hygienou,“ říká majitelka hospody Na Mělníku.
    „Kontroly provádíme, ale jen proto, že nemám sílu jít do střetu s hygienou,“ říká majitelka hospody Na Mělníku.| Zdroj: Zbyněk Pecák
V oblíbených pivnicích, jako je Malostranská beseda, personál doklad o bezinfekčnosti vyžaduje.
I provozovatel trendy baru Cobra bere kontroly jako sice nepříjemnou, ale nutnost.
Hospoda U Pivoje
„Kontroly provádíme, ale jen proto, že nemám sílu jít do střetu s hygienou,“ říká majitelka hospody Na Mělníku.