(edit) Francie, země pro všechny smysly: Delikatesa od bláta
3
/
4
Přehled fotografií
Zavřít
Pan Didier Josso pěstuje na své rozlehlé farmě nejen lahodné ústřice, ale také slávky jedlé.
|
Zdroj: Michael Fokt
„Já mám na své farmě osm tisíc pytlů s ústřicemi,“ ukazuje kolem sebe hrdě farmář Didier Josso. Obrací je, aby rostly rovnoměrně.
|
Zdroj: Michael Fokt
Chov ústřic v pytlích položených na železných konstrukcích je dnes nejrozšířenějším způsobem v celé Francii.
|
Zdroj: Michael Fokt
Mnozí muži připisují ústřicím afrodiziakální účinky a proslulý milovník Casanova jich údajně snědl každé ráno celou padesátku. Že by jeden z receptů na věhlasnou francouzskou lásku?
|
Zdroj: Michael Fokt
Zavřít