Téměř neznámá nepálská kuchyně aneb Jak se baští ve stínu horských velikánů
1
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
Populární dálbhát s osmitisícovkou Dhaulágirí v pozadí
|
Zdroj: Tomáš Beránek
Svatební hostina v improvizovaném stanu na sklizeném políčku
|
Zdroj: Tomáš Beránek
Dálbhát neustále přidávají, co se do vás vejde
|
Zdroj: Tomáš Beránek
Dhido z kukuřičné mouky pro více osob se připravuje na dvorku
|
Zdroj: Tomáš Beránek
Tak se servíruje dálbhát
|
Zdroj: Tomáš Beránek
Nezbytnou součástí stravy je restovaná zelenina
|
Zdroj: Tomáš Beránek
Vaření před hospůdkou je nejlepší reklama
|
Zdroj: Tomáš Beránek
Smažené tibetské momo v chilli úpravě
|
Zdroj: Tomáš Beránek
Zavřít