Tajemství čokolády: Putování kakaového bobu z karibské plantáže do belgické čokoládovny
3
/
22
Přehled fotografií
Zavřít
Naše průvodkyně Désirée.
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Pytle bobů čeká cesta přes půl světa.
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Belgičan Dominique Persoone. Jeho umění mu vyneslo místo na stránkách prestižního Michelinova průvodce.
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Míchací stroj udržuje čokoládu v pralinkářské dílně stále tekutou.
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Ty nejlepší belgické pralinky vyrábí mistři cukráři ručně. Strojová výroba k této kvalitě nepatří.
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Výtvory pralinkářů jsou malými uměleckými díly.
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Pralinky se smaženou cibulkou chutnají výtečně.
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Čokoládový střevíček je také k nakousnutí.
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Výtvory pralinkářů jsou malými uměleckými díly.
|
Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Karibský ostrov Guadeloupe.
|
Zdroj: Wikimedia
Karibský ostrov Guadeloupe.
|
Zdroj: Wikimedia
Karibský ostrov Guadeloupe.
|
Zdroj: Wikimedia
Karibský ostrov Guadeloupe.
|
Zdroj: Wikimedia
Karibský ostrov Guadeloupe.
|
Zdroj: Wikimedia
Karibský ostrov Guadeloupe.
|
Zdroj: Wikimedia
Karibský ostrov Guadeloupe.
|
Zdroj: Wikimedia
Karibský ostrov Guadeloupe.
|
Zdroj: Wikimedia
Karibský ostrov Guadeloupe.
|
Zdroj: Wikimedia
Karibský ostrov Guadeloupe.
|
Zdroj: Wikimedia
Karibský ostrov Guadeloupe.
|
Zdroj: Wikimedia
Karibský ostrov Guadeloupe.
|
Zdroj: Wikimedia
Karibský ostrov Guadeloupe.
|
Zdroj: Wikimedia
Zavřít