Jak dlouho ještě se budeme zabíjet národními blafy?

4/79
Přehled fotografií
Zavřít
  • Evergreenem mezi blafy jsou tyto ovocné knedlíky z jakési nemocnice, které se na sociálních staly hitem již před několika měsíci
    Evergreenem mezi blafy jsou tyto ovocné knedlíky z jakési nemocnice, které se na sociálních staly hitem již před několika měsíci| Zdroj: Neznámý
  • Vítězná fotografie ze soutěže Reflexu o nejhorší blaf: Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku.
    Vítězná fotografie ze soutěže Reflexu o nejhorší blaf: Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku.| Zdroj: Marek Šmerda
  • Zasílám taky jednu dobrotu ze školní jídelny. Jedná se prý o bramborové knedlíky s přelivem uzené drti. Nenašlo se moc odvážných, kteří by tento výtvor ochutnali.
    Zasílám taky jednu dobrotu ze školní jídelny. Jedná se prý o bramborové knedlíky s přelivem uzené drti. Nenašlo se moc odvážných, kteří by tento výtvor ochutnali.| Zdroj: Votroubková K.
  • Pangasius tváří v tvář - challenge, který ustojí pouze seniorní zaměstnanci ministerstva (dietní verze bez přílohy)
    Pangasius tváří v tvář - challenge, který ustojí pouze seniorní zaměstnanci ministerstva (dietní verze bez přílohy)| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • Hnus z menzy v Brně. Nevím, jak se tam ta hranolka dostala a raději to ani vědět nechci. Přísahám, že jsem tam byl naposled.
    Hnus z menzy v Brně. Nevím, jak se tam ta hranolka dostala a raději to ani vědět nechci. Přísahám, že jsem tam byl naposled.| Zdroj: Michal Wiglasz
  • Hovězí po sečuánsku v závodce PARS nova v šumperku. maso neurčitého druhu,rozvařená rýže a UHO
    Hovězí po sečuánsku v závodce PARS nova v šumperku. maso neurčitého druhu,rozvařená rýže a UHO| Zdroj: Maraloun
  • jako jídla v klídku, ale zrovna výběr kaše s klobásou, nebyla pro kolegu J. Ch. nejlepší volbou. Kort ve vizuelním kontrastu s ostatními jídly. Fotka mimochodem vznikla pro naše pobavení ještě dávno před tím, než tato blaf galerka vznikla. Tagže tuto rubriku oceňujme, páč se mohou pobavit i osatní :)
    jako jídla v klídku, ale zrovna výběr kaše s klobásou, nebyla pro kolegu J. Ch. nejlepší volbou. Kort ve vizuelním kontrastu s ostatními jídly. Fotka mimochodem vznikla pro naše pobavení ještě dávno před tím, než tato blaf galerka vznikla. Tagže tuto rubriku oceňujme, páč se mohou pobavit i osatní :)| Zdroj: Freeman
  • Večeře z kantýny v nejmenované firmě v Brně :-D
    Večeře z kantýny v nejmenované firmě v Brně :-D| Zdroj: Jiří Culák
  • Ono to nevypadalo až tak jako blaf... akorát to křoupání mezi zuby, když jsem to pojídal, a moc se nedíval, na obsah... když jsem to zjistil, tak jsem jen vyplivl směsici hmyzu, kterou jsem nestihl vyfotit... protože jsem na to prostě nebyl připravený... dále jsem se nesnažil ani rozbalovat, abych neměl špatně spaní.
    Ono to nevypadalo až tak jako blaf... akorát to křoupání mezi zuby, když jsem to pojídal, a moc se nedíval, na obsah... když jsem to zjistil, tak jsem jen vyplivl směsici hmyzu, kterou jsem nestihl vyfotit... protože jsem na to prostě nebyl připravený... dále jsem se nesnažil ani rozbalovat, abych neměl špatně spaní.| Zdroj: Petr L.
  • Tahle fotka není příliš kvalitní a je už tři roky stará, ale tenhle kulinářský výkon stál za to: pečené koleno, které jsem dostal, bylo spíše jen lehce opečené - už na pohled vypadalo poněkud neobvykle, ale pořád ještě jako poživatelné - že tomu tak není jsem zjistil asi při pátém soustu, kdy koleno během několika málo minut úplně vystydlo - důvod byl prostý, celá kost a přibližně dva centimetry masa kolem ní byly totiž ještě pořád zmrzlé. Mám rád i syrové maso, třeba tatarák, ale zmrzlé maso v restauraci opravdu žvýkat nehodlám. Kuchař asi měl "svůj den", protože jsme tehdy vrátili skoro všechno, co prošlo kuchyní. Nebyli jsme sami, protože stejně tak většinu jídel vraceli i všichni kolem - když si uvědomím, kolik musel kuchař naštvat lidí a kolik surovin zničil, musel z něho mít majitel restaurace radost.
    Tahle fotka není příliš kvalitní a je už tři roky stará, ale tenhle kulinářský výkon stál za to: pečené koleno, které jsem dostal, bylo spíše jen lehce opečené - už na pohled vypadalo poněkud neobvykle, ale pořád ještě jako poživatelné - že tomu tak není jsem zjistil asi při pátém soustu, kdy koleno během několika málo minut úplně vystydlo - důvod byl prostý, celá kost a přibližně dva centimetry masa kolem ní byly totiž ještě pořád zmrzlé. Mám rád i syrové maso, třeba tatarák, ale zmrzlé maso v restauraci opravdu žvýkat nehodlám. Kuchař asi měl "svůj den", protože jsme tehdy vrátili skoro všechno, co prošlo kuchyní. Nebyli jsme sami, protože stejně tak většinu jídel vraceli i všichni kolem - když si uvědomím, kolik musel kuchař naštvat lidí a kolik surovin zničil, musel z něho mít majitel restaurace radost.| Zdroj: Čeněk Sudek
  • Tento blaf jsem ulovil v palladiu a stoji za to :-D
    Tento blaf jsem ulovil v palladiu a stoji za to :-D| Zdroj: Václav Michal
  • Posílám blaf, kterým se nás pokusila otrávit plzeňská menza.  Jedná se o plněný paprikový lusk se sýrem. Měl jsem jiné představy o tom jak vypadá paprikový lusk.
    Posílám blaf, kterým se nás pokusila otrávit plzeňská menza. Jedná se o plněný paprikový lusk se sýrem. Měl jsem jiné představy o tom jak vypadá paprikový lusk.| Zdroj: Lukáš Fiedler
  • Pečený králičí hřbet na česneku , bohužel jsem ochutnal :-((
    Pečený králičí hřbet na česneku , bohužel jsem ochutnal :-((| Zdroj: Pavel Karas
  • Buřtíčky v buřtové omáčce na buřtovo, protože buřtů není nikdy dost
    Buřtíčky v buřtové omáčce na buřtovo, protože buřtů není nikdy dost| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • Posílám i svůj příspěvek do galerie. Mělo se jednat o špenátové lasagne podávané v naší podnikové jídelně. Jak chutnaly netuším, zvedal se mi z toho žaludek.
    Posílám i svůj příspěvek do galerie. Mělo se jednat o špenátové lasagne podávané v naší podnikové jídelně. Jak chutnaly netuším, zvedal se mi z toho žaludek.| Zdroj: Michal Jirousek
  • Prý vepřový špíz v jedné pražské restauraci.
    Prý vepřový špíz v jedné pražské restauraci.| Zdroj: 41havlovska
  • Přírodní kuřecí plátek, dušená (rozmražená) zelenina, rýže – na fotce je i vidět velikost plátku v porovnání s kartou
    Přírodní kuřecí plátek, dušená (rozmražená) zelenina, rýže – na fotce je i vidět velikost plátku v porovnání s kartou| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Plněná paprika – kolegovi se zdála nějaká divná, tak se podíval dovnitř…
    Plněná paprika – kolegovi se zdála nějaká divná, tak se podíval dovnitř…| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Nudlový nákyp s tvarohem a meruňkami (meruňky nedorazily)
    Nudlový nákyp s tvarohem a meruňkami (meruňky nedorazily)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Krásně okoralý špenátek s ještě víc okoralejšíma bramborama - pěknej hnus :) závodní jídelna Brno.
    Krásně okoralý špenátek s ještě víc okoralejšíma bramborama - pěknej hnus :) závodní jídelna Brno.| Zdroj: Lenka Ch.
  • Masové koule s rajskou omáčkou (přezdívané kuličky pana kuchaře)
    Masové koule s rajskou omáčkou (přezdívané kuličky pana kuchaře)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, zeleninová obloha, dušená rýže (zeleninová obloha = hromada nakyslé mrkve, naprosto chuťově nevhodné)
    Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, zeleninová obloha, dušená rýže (zeleninová obloha = hromada nakyslé mrkve, naprosto chuťově nevhodné)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát - knedlíky tradičně gumové, oschlé, k tomu špetka masa pro chuť
    Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát - knedlíky tradičně gumové, oschlé, k tomu špetka masa pro chuť| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Čertovské kuřecí závitky, str. mrkev, br. kaše s rest. cib., m.m. Vypadá to, jako napůl ujedené, ale není!
    Čertovské kuřecí závitky, str. mrkev, br. kaše s rest. cib., m.m. Vypadá to, jako napůl ujedené, ale není!| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Špenátové knedlíky s pórkovou omáčkou a plátkem uzeného – nejnovější halucinace mistra kuchaře (knedlíky gumové a těžko ukrojitelné, omáčka je voda s pórkem a moukou)
    Špenátové knedlíky s pórkovou omáčkou a plátkem uzeného – nejnovější halucinace mistra kuchaře (knedlíky gumové a těžko ukrojitelné, omáčka je voda s pórkem a moukou)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Brambory zapečené s rybím filé, sýrem a zeleninou - strava pro ty odvážnější z nás
    Brambory zapečené s rybím filé, sýrem a zeleninou - strava pro ty odvážnější z nás| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí (lupu s sebou)
    Vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí (lupu s sebou)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.
    Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.| Zdroj: PanSejra
  • zasílám fotografii dalšího blafu. Opět se jedná o gastronomický počin z oblasti pražských Stodůlek - salát s "výběrem uzenin" a bylinkovými bramborami (které, patrně, těsně před naservírováním došly).
    zasílám fotografii dalšího blafu. Opět se jedná o gastronomický počin z oblasti pražských Stodůlek - salát s "výběrem uzenin" a bylinkovými bramborami (které, patrně, těsně před naservírováním došly).| Zdroj: Alžběta Dordová
  • Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
    Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.| Zdroj: Adam Skála
  • Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
    Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.| Zdroj: Adam Skála
  • Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.
    Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.| Zdroj: PanSejra
  • Čevabčiči v personální jídelně v nejmenovaném hotelu ...
    Čevabčiči v personální jídelně v nejmenovaném hotelu ...| Zdroj: Nyderlak
  • Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
    Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.| Zdroj: Alena Podhorová
  • Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
    Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.| Zdroj: Alena Podhorová
  • rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
    rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D| Zdroj: Jan Jackson
  • rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
    rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D| Zdroj: Jan Jackson
  • rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
    rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D| Zdroj: Jan Jackson
  • Posílám vám fotografii pokrmu který jsem dostal na talíř loni v říjnu v pizerii v Jílovém u Děčína. Na záběru je jídlo tak jak jej vydali. Prodávali jej pod názvem Pivovarský tokáň s houskovým knedlíkem, což by měl být v podstatě guláš. Nic odpornějšího jsem nejedl.
    Posílám vám fotografii pokrmu který jsem dostal na talíř loni v říjnu v pizerii v Jílovém u Děčína. Na záběru je jídlo tak jak jej vydali. Prodávali jej pod názvem Pivovarský tokáň s houskovým knedlíkem, což by měl být v podstatě guláš. Nic odpornějšího jsem nejedl.| Zdroj: Jan Ševčík
  • Kolegové vyfasovali jako obědovou krabičku v restauraci v Nučicích (Praha západ). Špagety s játry, černými olivami a eidamem. Legendární zlo, zvrácená mysl kuchařova.
    Kolegové vyfasovali jako obědovou krabičku v restauraci v Nučicích (Praha západ). Špagety s játry, černými olivami a eidamem. Legendární zlo, zvrácená mysl kuchařova.| Zdroj: Qwertius
  • Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak  nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.
    Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.
    Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.| Zdroj: Eduard Bakeš
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • zasílám fotografii páteční minutky v jídelně ministerstva, kterou měla být "vepřová krkovička s hořčicí a sýrem a opečený brambor". Hořčici jsem sice na talíři ani jako základ omáčky neobjevil, nicméně "ajďák třicítka" byl zastoupen v nepřehlédnutelném množství. Brambory bych označil spíše za gumové než opečené. Gurmánský zážitek, který zde zažíváme často několikrát týdně, tentokrát vyvrcholil nálezem pěkného kuchařova vlasu.
    zasílám fotografii páteční minutky v jídelně ministerstva, kterou měla být "vepřová krkovička s hořčicí a sýrem a opečený brambor". Hořčici jsem sice na talíři ani jako základ omáčky neobjevil, nicméně "ajďák třicítka" byl zastoupen v nepřehlédnutelném množství. Brambory bych označil spíše za gumové než opečené. Gurmánský zážitek, který zde zažíváme často několikrát týdně, tentokrát vyvrcholil nálezem pěkného kuchařova vlasu.| Zdroj: Čokin
  • Tohle jsem musel nandat pro šéfa,dle jeho přání.Dietář a ''gurmán''. 100% cholesterolu v jedné porci.
    Tohle jsem musel nandat pro šéfa,dle jeho přání.Dietář a ''gurmán''. 100% cholesterolu v jedné porci.| Zdroj: Vladimír Benza
  • Dnes nám v jedné restauraci v Olomouci naservírovali jako polední menu tento hnus. Měla to být tortila s kuřecím masem, fazolemi a salátem. Ale realita byla jiná... Po pouhém odkrytí (mimochodem studené a tvrdé) vrchní vrstvy tortily se nám naskytl tento pohled... Mňam!
    Dnes nám v jedné restauraci v Olomouci naservírovali jako polední menu tento hnus. Měla to být tortila s kuřecím masem, fazolemi a salátem. Ale realita byla jiná... Po pouhém odkrytí (mimochodem studené a tvrdé) vrchní vrstvy tortily se nám naskytl tento pohled... Mňam!| Zdroj: Michaela P.
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
    Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.| Zdroj: Pavel Tůma
  • Masové nudličky v leču zpestřené eidamem třicítkou, hranolky, vkusně nazdobené oblohou (salát, meloun, ananas, kiwi, rajčátko, rajče, pomeranč, paprika, okurka, ředkvička, bílý a červený zelí s kilem kopru).
    Masové nudličky v leču zpestřené eidamem třicítkou, hranolky, vkusně nazdobené oblohou (salát, meloun, ananas, kiwi, rajčátko, rajče, pomeranč, paprika, okurka, ředkvička, bílý a červený zelí s kilem kopru).| Zdroj: Matěj Dostálek
  • Dnes jsem měla mít v menze jídlo s názvem "Pálivé kuře (stehno), těstoviny, přízdoba", které jsem měla ze včerejška objednané. Místo toho jsem dostala vepřovou plec, jelikož jim naneštěstí kuře došlo, a rozvařené těstoviny. Ani na pohled, ani doopravdy to rozhodně chutné nebylo.
    Dnes jsem měla mít v menze jídlo s názvem "Pálivé kuře (stehno), těstoviny, přízdoba", které jsem měla ze včerejška objednané. Místo toho jsem dostala vepřovou plec, jelikož jim naneštěstí kuře došlo, a rozvařené těstoviny. Ani na pohled, ani doopravdy to rozhodně chutné nebylo.| Zdroj: Darina Vnoučková
  • Lepenice z dejvické menzy
    Lepenice z dejvické menzy| Zdroj: L.Strike@seznam.cz
  • Dnešní (1.12.) Biftečky v sýrové omáčce s brambory. Servírované na náměstí v Písku. (Bifteček = sekaná uplácaná do tvaru a velikosti polovičního karbanátku)
    Dnešní (1.12.) Biftečky v sýrové omáčce s brambory. Servírované na náměstí v Písku. (Bifteček = sekaná uplácaná do tvaru a velikosti polovičního karbanátku)| Zdroj: Marek Prášil
  • Naprosta prisernost, misto masa jakejsi luncheonmeat, kase z prasku, prelite UHem redenym vyvarem z prasku. Hrasek bez chuti a zapachu rozvaren namaderu.
    Naprosta prisernost, misto masa jakejsi luncheonmeat, kase z prasku, prelite UHem redenym vyvarem z prasku. Hrasek bez chuti a zapachu rozvaren namaderu.| Zdroj: porucik@columbo.cz
  • Čočka
    Čočka| Zdroj: sar-KISS-ka
  • ,,OBLOŽENÝ TALÍŘ" ....jedno z jídel Silvestrovského menu 2010/2011  v restauraci OÁZA v severních Čechách....
    ,,OBLOŽENÝ TALÍŘ" ....jedno z jídel Silvestrovského menu 2010/2011 v restauraci OÁZA v severních Čechách....| Zdroj: Pavlína Říhová
  • "Toto" vydávali za jídlo dne 31.11.2011 v kantýně pod názvem Pernštejnský vepřový plátek s bramborem. Vypadalo to lépe, než to "chutnalo" !
    "Toto" vydávali za jídlo dne 31.11.2011 v kantýně pod názvem Pernštejnský vepřový plátek s bramborem. Vypadalo to lépe, než to "chutnalo" !| Zdroj: Michal Heczko
  • Halušky se slaninou - množství slaniny prý odpovídá všem normám, které jídelna poctivě dodržuje.
    Halušky se slaninou - množství slaniny prý odpovídá všem normám, které jídelna poctivě dodržuje.| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak  nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.
    Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • Smažený sýr bez sýru - obal převálcoval náplň.
    Smažený sýr bez sýru - obal převálcoval náplň.| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • Tzatziki v podání závodní jídelny.
    Tzatziki v podání závodní jídelny.| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • zdravim taky musim poslat jeden ulovek z dnesni jidelny, po tom co se mi konecno odmlzily bryle videl sem tu hruzu hlavne ze je tam porek :D
    zdravim taky musim poslat jeden ulovek z dnesni jidelny, po tom co se mi konecno odmlzily bryle videl sem tu hruzu hlavne ze je tam porek :D| Zdroj: Jiří Halagačka
  • Zasilam fotku blafu. Popis k fotce: Spaghetti Frutti Di Mare ve své kráse po vylovení všech rybích kůží….
    Zasilam fotku blafu. Popis k fotce: Spaghetti Frutti Di Mare ve své kráse po vylovení všech rybích kůží….| Zdroj: Tereza Gajdošová
  • Jednoho krásného Dne u nás v práci v Kantýně:))
    Jednoho krásného Dne u nás v práci v Kantýně:))| Zdroj: galatecky
  • zasílám pohled na školní oběd pro mého školkového syna. Naštěstí ten den byl nemocný takže jídlo z ešusu putovalo přímo do odpatkového pytle. Co mě jako první napadlo bylo, že mu zřejmě vyškrábaly kastroly z předchozích dnů. Šla jsem do šk. jídelny a chtěla vědět co to má znamenat. Bylo mi sděleno, že toto "jídlo" se jmenuje Grenadýrský pochod a děti ho mají rádi.
    zasílám pohled na školní oběd pro mého školkového syna. Naštěstí ten den byl nemocný takže jídlo z ešusu putovalo přímo do odpatkového pytle. Co mě jako první napadlo bylo, že mu zřejmě vyškrábaly kastroly z předchozích dnů. Šla jsem do šk. jídelny a chtěla vědět co to má znamenat. Bylo mi sděleno, že toto "jídlo" se jmenuje Grenadýrský pochod a děti ho mají rádi.| Zdroj: Lenka Kučerová
  • posílám letošní fotku letního salátku z jedné pražské pizzerie. Že není český restauratérský svět celý zkažený dokazuje reakce vrchního, který sice zahájil alibistickou výmluvou na absolutní čerstvost užívaných surovin, ale rychle přepl do prozákaznického módu a nabídl dezert, nebo kávu zdarma. Při placení chtěl sice nejdříve salát uhradit, ale takřka obratem uznal, že je to nesmysl. Proto jsme od té doby v pizzerii obědvali už několikrát a nemáme problém se tam vracet i dál.
    posílám letošní fotku letního salátku z jedné pražské pizzerie. Že není český restauratérský svět celý zkažený dokazuje reakce vrchního, který sice zahájil alibistickou výmluvou na absolutní čerstvost užívaných surovin, ale rychle přepl do prozákaznického módu a nabídl dezert, nebo kávu zdarma. Při placení chtěl sice nejdříve salát uhradit, ale takřka obratem uznal, že je to nesmysl. Proto jsme od té doby v pizzerii obědvali už několikrát a nemáme problém se tam vracet i dál.| Zdroj: David Douša
  • Jedná se o nádivku, ktera byla součástí grilovaného pstruha. Pstruh ušel, ale nádivka byla už fear factor :)
    Jedná se o nádivku, ktera byla součástí grilovaného pstruha. Pstruh ušel, ale nádivka byla už fear factor :)| Zdroj: nikerle
  • Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.
    Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.| Zdroj: Eduard Bakeš
  • Zasílám Vám "blaf", pocházející z nejmenované kantýny ve Stodůlkách. nejsem si jistá, zda lze prejt naservírovat atraktivně, ale tenhle z naší "výstavky" opravdu moc sympatií nepřítáhl...
    Zasílám Vám "blaf", pocházející z nejmenované kantýny ve Stodůlkách. nejsem si jistá, zda lze prejt naservírovat atraktivně, ale tenhle z naší "výstavky" opravdu moc sympatií nepřítáhl...| Zdroj: Alžběta Dordová
  • zasílám foto nejstrašnějšího jídla co jsem kdy viděl. Údajně to měl být kuřecí řízek v těstíčku se štouchanýma bramaborama. Spíš byl v kuchyni deratizér :-D
    zasílám foto nejstrašnějšího jídla co jsem kdy viděl. Údajně to měl být kuřecí řízek v těstíčku se štouchanýma bramaborama. Spíš byl v kuchyni deratizér :-D| Zdroj: Lukáš Suchan
  • Závodní jídelna pro snad celé město. Nejedlé rizoto námi pouze rozhrnuté - brokolice místo očí, sýr do "úsměvu"
    Závodní jídelna pro snad celé město. Nejedlé rizoto námi pouze rozhrnuté - brokolice místo očí, sýr do "úsměvu"| Zdroj: Filip Havlík
  • Jen pro představu, Název "jídla" je: Vepřový plátek se slaninou..... nu což asi zrovna došla
    Jen pro představu, Název "jídla" je: Vepřový plátek se slaninou..... nu což asi zrovna došla| Zdroj: Zuzana Šimečková
  • Toto jedlo bolo Rezance s tvarohom a cokoladou no a kuchar sa rozhodol dozdobit kyslou kapustou a paradajkou...odporucam restaurant v Tatranskej Lomnici :-)
    Toto jedlo bolo Rezance s tvarohom a cokoladou no a kuchar sa rozhodol dozdobit kyslou kapustou a paradajkou...odporucam restaurant v Tatranskej Lomnici :-)| Zdroj: Tomáš Staněk
Evergreenem mezi blafy jsou tyto ovocné knedlíky z jakési nemocnice, které se na sociálních staly hitem již před několika měsíci
Vítězná fotografie ze soutěže Reflexu o nejhorší blaf: Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku.
Zasílám taky jednu dobrotu ze školní jídelny. Jedná se prý o bramborové knedlíky s přelivem uzené drti. Nenašlo se moc odvážných, kteří by tento výtvor ochutnali.
Pangasius tváří v tvář - challenge, který ustojí pouze seniorní zaměstnanci ministerstva (dietní verze bez přílohy)
Hnus z menzy v Brně. Nevím, jak se tam ta hranolka dostala a raději to ani vědět nechci. Přísahám, že jsem tam byl naposled.
Hovězí po sečuánsku v závodce PARS nova v šumperku. maso neurčitého druhu,rozvařená rýže a UHO
jako jídla v klídku, ale zrovna výběr kaše s klobásou, nebyla pro kolegu J. Ch. nejlepší volbou. Kort ve vizuelním kontrastu s ostatními jídly. Fotka mimochodem vznikla pro naše pobavení ještě dávno před tím, než tato blaf galerka vznikla. Tagže tuto rubriku oceňujme, páč se mohou pobavit i osatní :)
Večeře z kantýny v nejmenované firmě v Brně :-D
Ono to nevypadalo až tak jako blaf... akorát to křoupání mezi zuby, když jsem to pojídal, a moc se nedíval, na obsah... když jsem to zjistil, tak jsem jen vyplivl směsici hmyzu, kterou jsem nestihl vyfotit... protože jsem na to prostě nebyl připravený... dále jsem se nesnažil ani rozbalovat, abych neměl špatně spaní.
Tahle fotka není příliš kvalitní a je už tři roky stará, ale tenhle kulinářský výkon stál za to: pečené koleno, které jsem dostal, bylo spíše jen lehce opečené - už na pohled vypadalo poněkud neobvykle, ale pořád ještě jako poživatelné - že tomu tak není jsem zjistil asi při pátém soustu, kdy koleno během několika málo minut úplně vystydlo - důvod byl prostý, celá kost a přibližně dva centimetry masa kolem ní byly totiž ještě pořád zmrzlé. Mám rád i syrové maso, třeba tatarák, ale zmrzlé maso v restauraci opravdu žvýkat nehodlám. Kuchař asi měl "svůj den", protože jsme tehdy vrátili skoro všechno, co prošlo kuchyní. Nebyli jsme sami, protože stejně tak většinu jídel vraceli i všichni kolem - když si uvědomím, kolik musel kuchař naštvat lidí a kolik surovin zničil, musel z něho mít majitel restaurace radost.
Tento blaf jsem ulovil v palladiu a stoji za to :-D
Posílám blaf, kterým se nás pokusila otrávit plzeňská menza.  Jedná se o plněný paprikový lusk se sýrem. Měl jsem jiné představy o tom jak vypadá paprikový lusk.
Pečený králičí hřbet na česneku , bohužel jsem ochutnal :-((
Buřtíčky v buřtové omáčce na buřtovo, protože buřtů není nikdy dost
Posílám i svůj příspěvek do galerie. Mělo se jednat o špenátové lasagne podávané v naší podnikové jídelně. Jak chutnaly netuším, zvedal se mi z toho žaludek.
Prý vepřový špíz v jedné pražské restauraci.
Přírodní kuřecí plátek, dušená (rozmražená) zelenina, rýže – na fotce je i vidět velikost plátku v porovnání s kartou
Plněná paprika – kolegovi se zdála nějaká divná, tak se podíval dovnitř…
Nudlový nákyp s tvarohem a meruňkami (meruňky nedorazily)
Krásně okoralý špenátek s ještě víc okoralejšíma bramborama - pěknej hnus :) závodní jídelna Brno.
Masové koule s rajskou omáčkou (přezdívané kuličky pana kuchaře)
Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, zeleninová obloha, dušená rýže (zeleninová obloha = hromada nakyslé mrkve, naprosto chuťově nevhodné)
Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát - knedlíky tradičně gumové, oschlé, k tomu špetka masa pro chuť
Čertovské kuřecí závitky, str. mrkev, br. kaše s rest. cib., m.m. Vypadá to, jako napůl ujedené, ale není!
Špenátové knedlíky s pórkovou omáčkou a plátkem uzeného – nejnovější halucinace mistra kuchaře (knedlíky gumové a těžko ukrojitelné, omáčka je voda s pórkem a moukou)
Brambory zapečené s rybím filé, sýrem a zeleninou - strava pro ty odvážnější z nás
Vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí (lupu s sebou)
Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.
zasílám fotografii dalšího blafu. Opět se jedná o gastronomický počin z oblasti pražských Stodůlek - salát s "výběrem uzenin" a bylinkovými bramborami (které, patrně, těsně před naservírováním došly).
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.
Čevabčiči v personální jídelně v nejmenovaném hotelu ...
Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
Posílám vám fotografii pokrmu který jsem dostal na talíř loni v říjnu v pizerii v Jílovém u Děčína. Na záběru je jídlo tak jak jej vydali. Prodávali jej pod názvem Pivovarský tokáň s houskovým knedlíkem, což by měl být v podstatě guláš. Nic odpornějšího jsem nejedl.
Kolegové vyfasovali jako obědovou krabičku v restauraci v Nučicích (Praha západ). Špagety s játry, černými olivami a eidamem. Legendární zlo, zvrácená mysl kuchařova.
Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak  nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.
Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
zasílám fotografii páteční minutky v jídelně ministerstva, kterou měla být "vepřová krkovička s hořčicí a sýrem a opečený brambor". Hořčici jsem sice na talíři ani jako základ omáčky neobjevil, nicméně "ajďák třicítka" byl zastoupen v nepřehlédnutelném množství. Brambory bych označil spíše za gumové než opečené. Gurmánský zážitek, který zde zažíváme často několikrát týdně, tentokrát vyvrcholil nálezem pěkného kuchařova vlasu.
Tohle jsem musel nandat pro šéfa,dle jeho přání.Dietář a ''gurmán''. 100% cholesterolu v jedné porci.
Dnes nám v jedné restauraci v Olomouci naservírovali jako polední menu tento hnus. Měla to být tortila s kuřecím masem, fazolemi a salátem. Ale realita byla jiná... Po pouhém odkrytí (mimochodem studené a tvrdé) vrchní vrstvy tortily se nám naskytl tento pohled... Mňam!
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
Masové nudličky v leču zpestřené eidamem třicítkou, hranolky, vkusně nazdobené oblohou (salát, meloun, ananas, kiwi, rajčátko, rajče, pomeranč, paprika, okurka, ředkvička, bílý a červený zelí s kilem kopru).
Dnes jsem měla mít v menze jídlo s názvem "Pálivé kuře (stehno), těstoviny, přízdoba", které jsem měla ze včerejška objednané. Místo toho jsem dostala vepřovou plec, jelikož jim naneštěstí kuře došlo, a rozvařené těstoviny. Ani na pohled, ani doopravdy to rozhodně chutné nebylo.
Lepenice z dejvické menzy
Dnešní (1.12.) Biftečky v sýrové omáčce s brambory. Servírované na náměstí v Písku. (Bifteček = sekaná uplácaná do tvaru a velikosti polovičního karbanátku)
Naprosta prisernost, misto masa jakejsi luncheonmeat, kase z prasku, prelite UHem redenym vyvarem z prasku. Hrasek bez chuti a zapachu rozvaren namaderu.
Čočka
,,OBLOŽENÝ TALÍŘ" ....jedno z jídel Silvestrovského menu 2010/2011  v restauraci OÁZA v severních Čechách....
"Toto" vydávali za jídlo dne 31.11.2011 v kantýně pod názvem Pernštejnský vepřový plátek s bramborem. Vypadalo to lépe, než to "chutnalo" !
Halušky se slaninou - množství slaniny prý odpovídá všem normám, které jídelna poctivě dodržuje.
Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak  nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.
Smažený sýr bez sýru - obal převálcoval náplň.
Tzatziki v podání závodní jídelny.
zdravim taky musim poslat jeden ulovek z dnesni jidelny, po tom co se mi konecno odmlzily bryle videl sem tu hruzu hlavne ze je tam porek :D
Zasilam fotku blafu. Popis k fotce: Spaghetti Frutti Di Mare ve své kráse po vylovení všech rybích kůží….
Jednoho krásného Dne u nás v práci v Kantýně:))
zasílám pohled na školní oběd pro mého školkového syna. Naštěstí ten den byl nemocný takže jídlo z ešusu putovalo přímo do odpatkového pytle. Co mě jako první napadlo bylo, že mu zřejmě vyškrábaly kastroly z předchozích dnů. Šla jsem do šk. jídelny a chtěla vědět co to má znamenat. Bylo mi sděleno, že toto "jídlo" se jmenuje Grenadýrský pochod a děti ho mají rádi.
posílám letošní fotku letního salátku z jedné pražské pizzerie. Že není český restauratérský svět celý zkažený dokazuje reakce vrchního, který sice zahájil alibistickou výmluvou na absolutní čerstvost užívaných surovin, ale rychle přepl do prozákaznického módu a nabídl dezert, nebo kávu zdarma. Při placení chtěl sice nejdříve salát uhradit, ale takřka obratem uznal, že je to nesmysl. Proto jsme od té doby v pizzerii obědvali už několikrát a nemáme problém se tam vracet i dál.
Jedná se o nádivku, ktera byla součástí grilovaného pstruha. Pstruh ušel, ale nádivka byla už fear factor :)
Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.
Zasílám Vám "blaf", pocházející z nejmenované kantýny ve Stodůlkách. nejsem si jistá, zda lze prejt naservírovat atraktivně, ale tenhle z naší "výstavky" opravdu moc sympatií nepřítáhl...
zasílám foto nejstrašnějšího jídla co jsem kdy viděl. Údajně to měl být kuřecí řízek v těstíčku se štouchanýma bramaborama. Spíš byl v kuchyni deratizér :-D
Závodní jídelna pro snad celé město. Nejedlé rizoto námi pouze rozhrnuté - brokolice místo očí, sýr do "úsměvu"
Jen pro představu, Název "jídla" je: Vepřový plátek se slaninou..... nu což asi zrovna došla
Toto jedlo bolo Rezance s tvarohom a cokoladou no a kuchar sa rozhodol dozdobit kyslou kapustou a paradajkou...odporucam restaurant v Tatranskej Lomnici :-)