Pilsner Urquell Master Bartender: Od první hladinky po titul šampióna

1/1
Přehled fotografií
Zavřít
  • Když je pivo dobře načepované, má krémovou a hustou pěnu, která pevně sedí na hladině. Sklenice musí být čistá, mokrá a studená. Vidíš krásně barvu piva. Naopak, špatně načepované pivo má pěnu plnou bublinek, tzv. jarovou. Takové pivo rychle zvětrá a nechutná dobře.
    Když je pivo dobře načepované, má krémovou a hustou pěnu, která pevně sedí na hladině. Sklenice musí být čistá, mokrá a studená. Vidíš krásně barvu piva. Naopak, špatně načepované pivo má pěnu plnou bublinek, tzv. jarovou. Takové pivo rychle zvětrá a nechutná dobře.| Zdroj: Pilsner Urquell
Když je pivo dobře načepované, má krémovou a hustou pěnu, která pevně sedí na hladině. Sklenice musí být čistá, mokrá a studená. Vidíš krásně barvu piva. Naopak, špatně načepované pivo má pěnu plnou bublinek, tzv. jarovou. Takové pivo rychle zvětrá a nechutná dobře.