V Česku zbývají poslední dvě lahve rosolky, zopakovat její recept se už asi nikdy nepodaří

2/5
Zavřít
  • Popularizátor gastronomie Roman Vaněk s rosnatkou, masožravou rostlinou, ze které vznikla podle receptury z 19. století limitovaná editace likéru
    Popularizátor gastronomie Roman Vaněk s rosnatkou, masožravou rostlinou, ze které vznikla podle receptury z 19. století limitovaná editace likéru| Zdroj: MALL.TV
  • Barman Pavel Tvaroh s koktejlem z rosolky, který podává ve svém vyhlášeném londýnském baru
    Barman Pavel Tvaroh s koktejlem z rosolky, který podává ve svém vyhlášeném londýnském baru| Zdroj: MALL.TV
  • Premiéra Rosolky na 54. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary
    Premiéra Rosolky na 54. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary| Zdroj: MALL.TV
  • Jednu z dvaceti lahví rosolky má i prezident MFF KV Jiří Bartoška. Na letošním festivalu mu ji věnoval producent internetové televize Mall.tv Milan Kuchynka
    Jednu z dvaceti lahví rosolky má i prezident MFF KV Jiří Bartoška. Na letošním festivalu mu ji věnoval producent internetové televize Mall.tv Milan Kuchynka| Zdroj: MALL.TV
  • Lihovarník Martin Žufánek a popularizátor gastronomie Roman Vaněk v Boršicích, kde legendární likér znovu spatřil světo světa
    Lihovarník Martin Žufánek a popularizátor gastronomie Roman Vaněk v Boršicích, kde legendární likér znovu spatřil světo světa| Zdroj: MALL.TV
Popularizátor gastronomie Roman Vaněk s rosnatkou, masožravou rostlinou, ze které vznikla podle receptury z 19. století limitovaná editace likéru
Barman Pavel Tvaroh s koktejlem z rosolky, který podává ve svém vyhlášeném londýnském baru
Premiéra Rosolky na 54. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary
Jednu z dvaceti lahví rosolky má i prezident MFF KV Jiří Bartoška. Na letošním festivalu mu ji věnoval producent internetové televize Mall.tv Milan Kuchynka
Lihovarník Martin Žufánek a popularizátor gastronomie Roman Vaněk v Boršicích, kde legendární likér znovu spatřil světo světa