Někdo to rád ostré
2
/
5
Přehled fotografií
Zavřít
Začínali doma výrobou omáček pro sebe a další nadšence do chilli, dnes mají profesionální výrobnu
|
Zdroj: Ondřej Szollos
Některé chilli papričky jsou tak pálivé, že i samotná manipulace s nimi může být zdraví ohrožující, a tak respirátory a případně ochranné brýle jsou nutnou výbavou
|
Zdroj: Ondřej Szollos
Základ omáčky je hotový, teď s ním do hrnce, který už míchá a vaří sám
|
Zdroj: Ondřej Szollos
Velkým pomocníkem je i plnič láhví. Ani tak není manipulace s horkým obsahem tekoucím do skla snadná.
|
Zdroj: Ondřej Szollos
Etikety jako tečka na závěr. Protože zatím mají jen jednoho zaměstnance a často dál sami „vaří“, ruční výstupní kontrola každého kousku je zaručena.
|
Zdroj: Ondřej Szollos
Zavřít