Snídaně z Japonska
4
/
3
Přehled fotografií
Zavřít
Po světě se jim říká americké lívance anebo japonské. Smaží se po obou stranách Pacifiku, na povrchu jsou křupavé, uvnitř nadýchané a voňavé po vejcích. V Japonsku jsou navíc parádně sladké. Javorový sirup ve spojení s máslem a jahodami je nekonečně lahodná kombinace. Více naleznete na www.makro.cz/sortiment
|
Zdroj: Daniela Turecká
Po světě se jim říká americké lívance anebo japonské. Smaží se po obou stranách Pacifiku, na povrchu jsou křupavé, uvnitř nadýchané a voňavé po vejcích. V Japonsku jsou navíc parádně sladké. Javorový sirup ve spojení s máslem a jahodami je nekonečně lahodná kombinace. Více naleznete na www.makro.cz/sortiment
|
Zdroj: Daniela Turecká
Po světě se jim říká americké lívance anebo japonské. Smaží se po obou stranách Pacifiku, na povrchu jsou křupavé, uvnitř nadýchané a voňavé po vejcích. V Japonsku jsou navíc parádně sladké. Javorový sirup ve spojení s máslem a jahodami je nekonečně lahodná kombinace. Více naleznete na www.makro.cz/sortiment
|
Zdroj: Daniela Turecká
Zavřít