Šťastné maso na talíři
2
/
4
Přehled fotografií
Zavřít
V malebné krajině nedaleko hradu Buchlov jako by se zastavil čas. I v Penzionu Zikmundov má všechno svůj čas – hodiny zde poklidně plynou, na rychlé nabývání na váze se u dobytka nespěchá, ani na přípravu pokrmů z jeho masa. O tom ví své i místní šéfkuchař s příhodným příjmením Pavel Daněk – hostům servíruje maso zvířat, jež se šťastně pasou na pastvinách kolem penziónu bez větší pozornosti svého okolí.
|
Zdroj: Archív
V malebné krajině nedaleko hradu Buchlov jako by se zastavil čas. I v Penzionu Zikmundov má všechno svůj čas – hodiny zde poklidně plynou, na rychlé nabývání na váze se u dobytka nespěchá, ani na přípravu pokrmů z jeho masa. O tom ví své i místní šéfkuchař s příhodným příjmením Pavel Daněk – hostům servíruje maso zvířat, jež se šťastně pasou na pastvinách kolem penziónu bez větší pozornosti svého okolí.
|
Zdroj: Archív
V malebné krajině nedaleko hradu Buchlov jako by se zastavil čas. I v Penzionu Zikmundov má všechno svůj čas – hodiny zde poklidně plynou, na rychlé nabývání na váze se u dobytka nespěchá, ani na přípravu pokrmů z jeho masa. O tom ví své i místní šéfkuchař s příhodným příjmením Pavel Daněk – hostům servíruje maso zvířat, jež se šťastně pasou na pastvinách kolem penziónu bez větší pozornosti svého okolí.
|
Zdroj: Archív
V malebné krajině nedaleko hradu Buchlov jako by se zastavil čas. I v Penzionu Zikmundov má všechno svůj čas – hodiny zde poklidně plynou, na rychlé nabývání na váze se u dobytka nespěchá, ani na přípravu pokrmů z jeho masa. O tom ví své i místní šéfkuchař s příhodným příjmením Pavel Daněk – hostům servíruje maso zvířat, jež se šťastně pasou na pastvinách kolem penziónu bez větší pozornosti svého okolí.
|
Zdroj: Archív
Zavřít