Labyrint zvaný košer
1
/
10
Přehled fotografií
Zavřít
„Šábes bych dneska trochu obohatil o vepřové koleno…,“ žertuje Aaron Günsberger (v ruce má samozřejmě kuře na polévku)
|
Zdroj: David Turecký
Kontrola salátu: Šábesový sobotní oběd musíte uvařit v pátek, v sobotu se nesmí ani ohřívat
|
Zdroj: David Turecký
Teplý předkrm: Na majoránce dušený zelný list plněný telecím mletým masem a rýží
|
Zdroj: David Turecký
Barches, šábesový chléb, zvaný též chala
|
Zdroj: David Turecký
Šábesové menu: Předkrm Gefilte fiš – jí se chlazený nebo teplý a pije se k němu víno
|
Zdroj: David Turecký
Šábesové menu: Vývar z celého kuřete
|
Zdroj: David Turecký
Šábesové menu: Kachna v šouletu
|
Zdroj: David Turecký
iPhonové momentky hostů, kteří letos v červenci povečeřeli v pražské restauraci Král Šalamoun. Aaron Günsberger s americkým hercem Harveym Keitelem.
|
Zdroj: Archív
iPhonové momentky hostů, kteří letos v červenci povečeřeli v pražské restauraci Král Šalamoun. Aaron Günsberger se svou motorkou a s Richardem Gerem (je to on, jen má kšilt).
|
Zdroj: Archív
Vizovický losos z mechu a kapradí, polévaný košer slivovicí
|
Zdroj: David Turecký
Zavřít