Červené na ocet
6
/
6
Přehled fotografií
Zavřít
Cabernet Sauvignon, jedna ze základních červených odrůd, které by mohly na Moravě přežít
|
Zdroj: Profimedia, archív Petra Cibulky
Cabernet Sauvignon, jedna ze základních červených odrůd, které by mohly na Moravě přežít
|
Zdroj: Profimedia, archív Petra Cibulky
Petr Cibulka: „Budoucnost červeného na Moravě? Dobrý marketing v kombinaci s tvrdou prací vinařů.“
|
Zdroj: archív Petra Cibulky
Vladimír Železný – zkuste jeho Pinot Noir 2005...
|
Zdroj: Pavel Hořejší
Vladimír Hort: „Dělat červené u nás je nesmysl.“
|
Zdroj: Petra Mášová / Mafra / Profimedia
Červené na ocet
|
Zdroj: Profimedia, archív Petra Cibulky
Zavřít