Mistři světa amoleta
3
/
6
Přehled fotografií
Zavřít
Suroviny k původní výrobě zeleného kari. Zleva, shora: krevetová pasta, kokosové mléko, thajská bazalka, galanga, kafírové listy, zelené chilli, šalotka, citrónová tráva, limetka, červené chilli, thajský lilek, baby lilek.
|
Zdroj: Nguyen Phuong Thao
Příprava kari pasty
|
Zdroj: Nguyen Phuong Thao
Její restování na palmovém oleji
|
Zdroj: Nguyen Phuong Thao
Do pánve wok přidejte kokosové mléko, kuřecí maso, rybí omáčku, palmový cukr, lilek a thajskou bazalku a několik minut povařte
|
Zdroj: Nguyen Phuong Thao
Podávejte s rýží a chilli papričkou
|
Zdroj: Nguyen Phuong Thao
Milan Sahánek
|
Zdroj: a
Zavřít