Češi posedlí vařením
2
/
11
Přehled fotografií
Zavřít
Suši vlastníma rukama. Navlhčit ruce, rozložit rýži a srolovat řasy. Jíst se to dalo.
|
Zdroj: Jan Šibík
Suši vlastníma rukama. Navlhčit ruce, rozložit rýži a srolovat řasy. Jíst se to dalo.
|
Zdroj: Jan Šibík
Suši vlastníma rukama. Navlhčit ruce, rozložit rýži a srolovat řasy. Jíst se to dalo.
|
Zdroj: Jan Šibík
Suši vlastníma rukama. Navlhčit ruce, rozložit rýži a srolovat řasy. Jíst se to dalo.
|
Zdroj: Jan Šibík
LANÝŽE JSOU ZÁKLADNÍ SLOŽKOU JÍDELNÍČKU KAŽDÉHO GURMETA. Lanýže jsou proslulou pochoutkou, u stánku degustační restaurace La Truffe se podávala brambora se strouhanými lanýži a lanýžovým krémem. Brambora byla vynikající.
|
Zdroj: Jan Šibík
LANÝŽE JSOU ZÁKLADNÍ SLOŽKOU JÍDELNÍČKU KAŽDÉHO GURMETA. Lanýže jsou proslulou pochoutkou, u stánku degustační restaurace La Truffe se podávala brambora se strouhanými lanýži a lanýžovým krémem. Brambora byla vynikající.
|
Zdroj: Jan Šibík
LANÝŽE JSOU ZÁKLADNÍ SLOŽKOU JÍDELNÍČKU KAŽDÉHO GURMETA. Lanýže jsou proslulou pochoutkou, u stánku degustační restaurace La Truffe se podávala brambora se strouhanými lanýži a lanýžovým krémem. Brambora byla vynikající.
|
Zdroj: Jan Šibík
MOLEKULÁRNÍ LEGRACE. V molekulární gastronomii připravují potraviny prostřednictvím změny skupenství. Kaviár se dělá z okurek, špagety chutnají jako hovězí polévka. Z tradičnějších pokrmů se líbí šneci na mechu.
|
Zdroj: Jan Šibík
MOLEKULÁRNÍ LEGRACE. V molekulární gastronomii připravují potraviny prostřednictvím změny skupenství. Kaviár se dělá z okurek, špagety chutnají jako hovězí polévka. Z tradičnějších pokrmů se líbí šneci na mechu.
|
Zdroj: Jan Šibík
MOLEKULÁRNÍ KÁVA. Není trochu horká? Za minus 196 stupňů jistě ne.
|
Zdroj: Jan Šibík
Poslední letní víkend V zahradách trojského zámku se ochutnávalo, popíjelo a vařilo
|
Zdroj: Jan Šibík
Zavřít