Petr Mára

1/14
Přehled fotografií
Zavřít
  • 1.2. - Petr Mára:  Tohle je z Potrefené husy na Pankráci. Grilovaná krkovička 300g a grilovana zelenina, 204 Kč. Příjemná obsluha, maso bylo šťavnaté, prorostlé a dobře připravené a rozhodně si zaslouží 8/10.
    1.2. - Petr Mára: Tohle je z Potrefené husy na Pankráci. Grilovaná krkovička 300g a grilovana zelenina, 204 Kč. Příjemná obsluha, maso bylo šťavnaté, prorostlé a dobře připravené a rozhodně si zaslouží 8/10.| Zdroj: Petr Mára
  • 2.2. - Petr Mára: Obědy v shopping mallu nepatří k těm, na které vzpomínáte celý život. Z nabídky 4 různých čínských fastfoodů jsem zvolil ten, který má v nabídce i sushi. Sashimi jsou pro mě jasná volba. Kvůli sushi sem dojíždět přes Prahu nebudu, ale určitě si 6/10 zaslouží. Dobrý oběd s průměrnou známkou. Obsluha rychlá a bezproblémová, určitě body plus za klasický talíř místo plastového tácku. Oriental city v shopping centru na Vysočanské, cena 300,- Kč.
    2.2. - Petr Mára: Obědy v shopping mallu nepatří k těm, na které vzpomínáte celý život. Z nabídky 4 různých čínských fastfoodů jsem zvolil ten, který má v nabídce i sushi. Sashimi jsou pro mě jasná volba. Kvůli sushi sem dojíždět přes Prahu nebudu, ale určitě si 6/10 zaslouží. Dobrý oběd s průměrnou známkou. Obsluha rychlá a bezproblémová, určitě body plus za klasický talíř místo plastového tácku. Oriental city v shopping centru na Vysočanské, cena 300,- Kč.| Zdroj: Petr Mára
  • 3.2. – Petr Mára: Ambiente Čestr. Hovězí sashimi, steak a karotka. Chuťově bezchybné, což odpovídá i mistu. Kéž by člověk takhle mohl jist každý den. 10/10. Cena cca 500 Kč.
    3.2. – Petr Mára: Ambiente Čestr. Hovězí sashimi, steak a karotka. Chuťově bezchybné, což odpovídá i mistu. Kéž by člověk takhle mohl jist každý den. 10/10. Cena cca 500 Kč.| Zdroj: Petr Mára
  • 6.2. – Petr Mára:  Polední nabídka dnes obsahovala pečené kuřátko s bramborovou kaší, kterou jsem vyměnil za grilovanou zeleninu. Chuťově výborné, určitě 9/10. Totéž platí i pro obsluhu. Cena 140,- Kč, Restaurace Perpetuum v Dejvicích.
    6.2. – Petr Mára: Polední nabídka dnes obsahovala pečené kuřátko s bramborovou kaší, kterou jsem vyměnil za grilovanou zeleninu. Chuťově výborné, určitě 9/10. Totéž platí i pro obsluhu. Cena 140,- Kč, Restaurace Perpetuum v Dejvicích.| Zdroj: Petr Mára
  • 7.2. – Petr Mára: Restaurace Argument v Dejvicích. Kachní stehýnko na švestkách a grilovaná zelenina. Chuťově i dnes bezchybné, obsluha taktéž. 9/10, cena 300,- Kč.
    7.2. – Petr Mára: Restaurace Argument v Dejvicích. Kachní stehýnko na švestkách a grilovaná zelenina. Chuťově i dnes bezchybné, obsluha taktéž. 9/10, cena 300,- Kč.| Zdroj: Petr Mára
  • 9.2. – Petr Mára: Dnešní volba padla na expres menu (poledni nabídka) v Čestru. Uzený hovězí krk s křenem a karotkou - a byla to dobrá volba - 9/10, cena 180,- Kč.
    9.2. – Petr Mára: Dnešní volba padla na expres menu (poledni nabídka) v Čestru. Uzený hovězí krk s křenem a karotkou - a byla to dobrá volba - 9/10, cena 180,- Kč.| Zdroj: Petr Mára
  • 13.2. – Petr Mára: Příjemný podnik Restaurace Za Větrem, Praha 4 Krč. Z denní nabídky jsem zvolil vepřovou krkovici s grilovanou zeleninou za 125,- Kč a rozhodně jsem neprohloupil. 8/10.
    13.2. – Petr Mára: Příjemný podnik Restaurace Za Větrem, Praha 4 Krč. Z denní nabídky jsem zvolil vepřovou krkovici s grilovanou zeleninou za 125,- Kč a rozhodně jsem neprohloupil. 8/10.| Zdroj: Petr Mára
  • 14.2. - Petr Mára: Poledne mě zastihlo v Bratislavě v hotelu Crowne Plaza. Z nabídky bufetu jsem zvolil kombinaci zeleniny, pečeného kuřecího, hovězí a štiky. Bufet bývá často problematický z hlediska výběru, zde naštěstí k žádnému prohřešku nedošlo a nejvíce sedí hodnocení 7/10. Obsluha skvělá, cena neznámá, oběd jsem si neplatil.
    14.2. - Petr Mára: Poledne mě zastihlo v Bratislavě v hotelu Crowne Plaza. Z nabídky bufetu jsem zvolil kombinaci zeleniny, pečeného kuřecího, hovězí a štiky. Bufet bývá často problematický z hlediska výběru, zde naštěstí k žádnému prohřešku nedošlo a nejvíce sedí hodnocení 7/10. Obsluha skvělá, cena neznámá, oběd jsem si neplatil.| Zdroj: Petr Mára
  • 15.2. – Petr Mára: Brzký oběd jsem si dal v hotelu Old town v Brně a volil jsem hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a hovězím masem bez nudlí. Chuťově skvělé a velké plus si zaslouží i obsluha. 9/10. 45,- Kč.
    15.2. – Petr Mára: Brzký oběd jsem si dal v hotelu Old town v Brně a volil jsem hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a hovězím masem bez nudlí. Chuťově skvělé a velké plus si zaslouží i obsluha. 9/10. 45,- Kč.| Zdroj: Petr Mára
  • 16.2. - Petr Mára: Na doporučení personálu jsem zvolil hovězí roštěnou s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou (údajně se jedná o vrchol umění šéfkuchaře).  Dlouho jsem si tak hezky nezažvýkal ;-)  Cena 230 Kč. Hodnocení 5/10. Pizzeria Bella Italia v Plzni.
    16.2. - Petr Mára: Na doporučení personálu jsem zvolil hovězí roštěnou s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou (údajně se jedná o vrchol umění šéfkuchaře). Dlouho jsem si tak hezky nezažvýkal ;-) Cena 230 Kč. Hodnocení 5/10. Pizzeria Bella Italia v Plzni.| Zdroj: Petr Mára
  • 17.2. - Petr Mára: Jehněčí kotletky se špenátem za 146 Kč v Molo 22 (Holešovice, Praha). Nebylo to špatné, ale zároveň nic, kvůli čemu by se sem človek vracel. 6/10
    17.2. - Petr Mára: Jehněčí kotletky se špenátem za 146 Kč v Molo 22 (Holešovice, Praha). Nebylo to špatné, ale zároveň nic, kvůli čemu by se sem človek vracel. 6/10| Zdroj: Petr Mára
  • 20.2. - Petr Mára: Minestrone polévka a 300 g nízký roštěnec s grilovanou zeleninou. Oběd v Ambi Pizza Nuova nemá chybu a je těžké se splést a stejné hodnocení se týká i dnešní volby. Vynikající.  10/10. Cena cca 600,- kc.
    20.2. - Petr Mára: Minestrone polévka a 300 g nízký roštěnec s grilovanou zeleninou. Oběd v Ambi Pizza Nuova nemá chybu a je těžké se splést a stejné hodnocení se týká i dnešní volby. Vynikající. 10/10. Cena cca 600,- kc.| Zdroj: Petr Mára
  • 22. 2. Petr Mára - Hotel Boscollo v Praze, 9/10, Ač to tak možná z fotografie nevypadá, bufetový oběd stál za to (zelenina a hovězí na houbách).
    22. 2. Petr Mára - Hotel Boscollo v Praze, 9/10, Ač to tak možná z fotografie nevypadá, bufetový oběd stál za to (zelenina a hovězí na houbách).| Zdroj: Petr Mára
  • 24.2. - Petr Mára: Dnes jsem vyzkoušel fastfood/restauraci La Casa Argentina v Novém Smíchově a za 280 Kč jsem dostal vepřovou krkovici, rib eye steak a marinovanou opečenou zeleninu. A bylo to skvělé - 9/10
    24.2. - Petr Mára: Dnes jsem vyzkoušel fastfood/restauraci La Casa Argentina v Novém Smíchově a za 280 Kč jsem dostal vepřovou krkovici, rib eye steak a marinovanou opečenou zeleninu. A bylo to skvělé - 9/10| Zdroj: Petr Mára
1.2. - Petr Mára:  Tohle je z Potrefené husy na Pankráci. Grilovaná krkovička 300g a grilovana zelenina, 204 Kč. Příjemná obsluha, maso bylo šťavnaté, prorostlé a dobře připravené a rozhodně si zaslouží 8/10.
2.2. - Petr Mára: Obědy v shopping mallu nepatří k těm, na které vzpomínáte celý život. Z nabídky 4 různých čínských fastfoodů jsem zvolil ten, který má v nabídce i sushi. Sashimi jsou pro mě jasná volba. Kvůli sushi sem dojíždět přes Prahu nebudu, ale určitě si 6/10 zaslouží. Dobrý oběd s průměrnou známkou. Obsluha rychlá a bezproblémová, určitě body plus za klasický talíř místo plastového tácku. Oriental city v shopping centru na Vysočanské, cena 300,- Kč.
3.2. – Petr Mára: Ambiente Čestr. Hovězí sashimi, steak a karotka. Chuťově bezchybné, což odpovídá i mistu. Kéž by člověk takhle mohl jist každý den. 10/10. Cena cca 500 Kč.
6.2. – Petr Mára:  Polední nabídka dnes obsahovala pečené kuřátko s bramborovou kaší, kterou jsem vyměnil za grilovanou zeleninu. Chuťově výborné, určitě 9/10. Totéž platí i pro obsluhu. Cena 140,- Kč, Restaurace Perpetuum v Dejvicích.
7.2. – Petr Mára: Restaurace Argument v Dejvicích. Kachní stehýnko na švestkách a grilovaná zelenina. Chuťově i dnes bezchybné, obsluha taktéž. 9/10, cena 300,- Kč.
9.2. – Petr Mára: Dnešní volba padla na expres menu (poledni nabídka) v Čestru. Uzený hovězí krk s křenem a karotkou - a byla to dobrá volba - 9/10, cena 180,- Kč.
13.2. – Petr Mára: Příjemný podnik Restaurace Za Větrem, Praha 4 Krč. Z denní nabídky jsem zvolil vepřovou krkovici s grilovanou zeleninou za 125,- Kč a rozhodně jsem neprohloupil. 8/10.
14.2. - Petr Mára: Poledne mě zastihlo v Bratislavě v hotelu Crowne Plaza. Z nabídky bufetu jsem zvolil kombinaci zeleniny, pečeného kuřecího, hovězí a štiky. Bufet bývá často problematický z hlediska výběru, zde naštěstí k žádnému prohřešku nedošlo a nejvíce sedí hodnocení 7/10. Obsluha skvělá, cena neznámá, oběd jsem si neplatil.
15.2. – Petr Mára: Brzký oběd jsem si dal v hotelu Old town v Brně a volil jsem hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a hovězím masem bez nudlí. Chuťově skvělé a velké plus si zaslouží i obsluha. 9/10. 45,- Kč.
16.2. - Petr Mára: Na doporučení personálu jsem zvolil hovězí roštěnou s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou (údajně se jedná o vrchol umění šéfkuchaře).  Dlouho jsem si tak hezky nezažvýkal ;-)  Cena 230 Kč. Hodnocení 5/10. Pizzeria Bella Italia v Plzni.
17.2. - Petr Mára: Jehněčí kotletky se špenátem za 146 Kč v Molo 22 (Holešovice, Praha). Nebylo to špatné, ale zároveň nic, kvůli čemu by se sem človek vracel. 6/10
20.2. - Petr Mára: Minestrone polévka a 300 g nízký roštěnec s grilovanou zeleninou. Oběd v Ambi Pizza Nuova nemá chybu a je těžké se splést a stejné hodnocení se týká i dnešní volby. Vynikající.  10/10. Cena cca 600,- kc.
22. 2. Petr Mára - Hotel Boscollo v Praze, 9/10, Ač to tak možná z fotografie nevypadá, bufetový oběd stál za to (zelenina a hovězí na houbách).
24.2. - Petr Mára: Dnes jsem vyzkoušel fastfood/restauraci La Casa Argentina v Novém Smíchově a za 280 Kč jsem dostal vepřovou krkovici, rib eye steak a marinovanou opečenou zeleninu. A bylo to skvělé - 9/10