Archív
kkk999
0
Je třeba zavést každému jeho osobní účet pro zdravotnictví a vše bude vyřešeno. Kouříš, hulíš nebo bereš jiné drogy? Plať, ALE ZE SVÉHO...vědomě si ničíš zdraví katastrofální životosprávou? Plať, ALE ZE SVÉHO...riskuješ život a zdraví při adrenalinových sportech? Plať, ALE ZE SVÉHO...ze všeobecného pojištění by bylo hrazeno jen to, za co člověk nemůže, např. cukrovka nebo vývojové vady u dětí... Radši bych tu nerozebíral, kolik zlodějů je pod drogami a jak fetky kradou, loupí a některé i vraždí pro 50 korun a např. kolik prostitutek a prostitutů jede v drogách...
Přejít do diskuze
Jirko, jen tak dál. Tvé postřehy a glosy mě opravdu baví ...
Jedná se sice o smutné souvislosti .... ale co se dá dělat,žijeme v ČR.
Ideály jsem již ztratil, myslím, že jinde je to dost podobné a nezbývá než na to vtipně poukázat ...
Reflexu zdar!!!
Nazdar.
Jedná se sice o smutné souvislosti .... ale co se dá dělat,žijeme v ČR.
Ideály jsem již ztratil, myslím, že jinde je to dost podobné a nezbývá než na to vtipně poukázat ...
Reflexu zdar!!!
Nazdar.

Za marihuanu trestaj radove vojaky vykopnutim ze zamestnani. Ale to, ze ti papalasi z vrchu ocesavaj min. obrany, jako nejaky vanocni stromecek, to je sumafuk. Nechapu, a nerozumim tomuto systemu. Proc vojak, ktery si da jointa je bran a stihan, jako nejaky zlocinec. Bylo by dobre, kdybe se uz vsichni konecne probudili.
Sem napište váš vzkaz! Zabýval se prosím již někdo spojením Pavla Severy S lobistou /zlodějem/ panem Jindrou? Začalo to již kampaní Drogy ne. A přes mistrovství Světa v lyžování v Liberci až ted po aféru s minomety? Ne nahodou je jeden z Litomyšle a druhy z 17 km. vzdalenych Svitav. A vůbec pan Jindra ma i ve Svitavech zvlaštní podnikatelske zásluhy jak prodat městu věci o pár milionu dráž než je obvyklé. Miroslav Filip ml. Litomyšl