Komentáře

Zpět na článek

Tvrdíkovy koblížky

8 komentářů

pepinuvhrnec
Nechci vládu estébáků. Další tady..
http­://www­.face­book­.com/p­rofi­le.ph­p?id=1­437520­011&v=­app_2­392950­137#!/­vide­o/vi­deo.ph­p?v=12­796950­79293
bernadette
Upozornění:
na letácích ČSSD došlo k tiskové chybě: uvádí se, že v případě jejich vítězství "každý důchodce dostane 13. důchod".
Správné znění je "každý 13. důchodce dostane důchod".
Za prohození slov se tiskárna omlouvá.
wings22
Jako vždy...pan Holec trefný a zábavný.Génius volební špíny Jarda Tvrdík..to jsem smíchy málem padal ze židle.Ale to je spíše smutné neboť je to pravda.Paroubek chce pracujícím zacpat hubu kusem žvance.Jak to říkali...chleba bude a máslo bude ))Pište ještě dlouho v tomto duchu.Jinak poděkování Reflexu za komiks "Papalášovi" dlouho jsem se s tak trefnou a ve zkratce vtipně popsanou realitou nesetkal.Pokud to vrchní manipulátor Dimun dal přečíst Jirkovi,tak tem musel pukat vzteky....už tak vás dost nenávidí))Díky!!!!!
pavel1943
Pan Holec, mě opravdu,už nemůže překvapit,ani urážkou, ani jeho humorem!,jen čekám až ty jeho články opravdu po právu někdo ocení!!
milona
Nejlépe tak lidový soud, že ?
kovarik
Pro nás mladé, kteří jsme únor 1948 neprožili jako osobní zkušenost, je toto datum především historická událost, kdy byla s konečnou platností rozhodnuta otázka politické moci, došlo k likvidaci pozic exponentů buržoazie v politickém životě republiky. Nyní, 30 let po únoru 1948, jsou pro nás mladé ideje Února živou výzvou.
panna
to bude pošušňáníčko pro chátru!
monte44
Paroubek čeká před školou na studentky s koblihou v kapse....Hahahaha! Tak to se ovšem povedlo pane Holec! Jen si pan Tvrdík musí dávat pozor na barvu náplně, aby náhodou nevznikly nevhodné asociace. Ale takový génius si s tím určitě poradí.