Ester Ledecká v Show Jana Krause

Ester Ledecká v Show Jana Krause Zdroj: Show Jana Krause

Petr Ludwig v Show Jana Krause
Hosté v Show Jana Krause
Petr Jablonský v Show Jana Krause
Ester Ledecká a Ondřej Bank Show Jana Krause
Ester Ledecká v Show Jana Krause
7
Fotogalerie

Ester Ledecká bude dnes večer v Show Jana Krause i se svým trenérem Bankem

Jediná žena v historii, která vyhrála zlatou medaili na jedněch olympijských hrách ve dvou odlišných sportech, se dnes objeví v Show Jana Krause. Ester Ledecká přijde v doprovodu svého trenéra a bývalého skvělého lyžaře Ondřeje Banka.

Ledecká se stala fenoménem zimní olympiády v Koreji. Než ke svému vlastnímu překvapení zválcovala všechny ostatní soupeřky v lyžařském Super-G a ukázala to, co bylo do té doby považováno za nemožné, tedy zvítězit v disciplíně, na kterou se nespecializuje, probíralo se jiné téma.

Fenomén Ledecká

Někteří novináři si stěžovali, že s nimi Ledecká nemluví. Nakonec se ukázalo, že se to nejspíš vyplatilo. Ledecká získala dvě medaile v různých sportech, čímž přepsala historii a stal se z ní celosvětový fenomén.

Univerzální Ledecká navíc zvažuje, že se bude ještě věnovat windsurfingu. „V létě mám volno,“ komentuje se smíchem své rozhodnutí sportovkyně. S Ledeckou přijde do show i její trenér a bývalý lyžař Ondřej Bank. „Já v jejímu týmu řeším takové ty věci ohledně lyžování,“ vysvětluje. „Můj bratr Tomáš má na starosti více organizování věcí a já se zabývám spíše taktikou a závodní stopou.“

Bank se trénovat teprve učí

Ester Ledecká souhlasí: „Já vždycky potřebuju připomenout, že musím být nejrychlejší, a od toho je tady Ondra.“ Bank jako trenér dosáhl neuvěřitelného úspěchu, přitom sám říká, že se trenérskému řemeslu v podstatě teprve učí.

V show vystoupí také imitátor Petr Jablonský a konzultant, podnikatel, publicista a spisovatel Petr Ludwig, autor knihy Konec prokrastinace.