Fotografie nohou manželů Cameronových, která vzbudila na internetu rozpaky.

Fotografie nohou manželů Cameronových, která vzbudila na internetu rozpaky. Zdroj: Instagram

Cameronovi slaví výročí svatby. Na Instagramu všem ukázali svoje nohy

Manželka někdejšího britského premiéra Davida Camerona Samantha v pátek na svém instagramovém profilu zveřejnila fotku svých a manželových chodidel. Připsala: „Dnes jsme spolu 21 let.“ Bizarní fotografie vzbudila na internetu rozpaky.

Zatímco se Británie připravuje na nové volby, bývalý premiér si vzal volno od psaní svých memoárů a odjel s manželkou slavit výročí svatby do Španělska. Reakce médií i lidí na fotku se liší. Pravicový Daily Telegraph převzal instagramový příspěvek se vší vážností a citoval reakci, kde jeden z fanoušků Cameronových prosí, aby se bývalý premiér vrátil, „protože ho hrozně potřebujeme“.

Levicový Guardian fotku ironizuje. Cituje dotazy na Cameronovu pedikúru a uživatele sociálních sítí hodnotící ve své podstatě nevinný obrázek jako výsměch zemi, kterou Cameron před rokem uvrhl do předbrexitového chaosu.

Nejtrefnější reakci měl však pravděpodobně jistý Leon Watson, jenž fotku na Twitteru komentoval slovy „poslední věc, kterou jsem chtěl dneska... nebo vlastně kdykoliv vidět“. Připadá vám zveřejňování soukromých fotek tohoto druhu vtipné, nebo spíš trapné?