Ljudmila Putinová se svým exmanželem.

Ljudmila Putinová se svým exmanželem. Zdroj: reprofoto Twitter

Bývalá Putinova manželka se zřejmě vdala, za muže o 21 let mladšího

Bývalá manželka ruského prezidenta Putina, osmapadesátiletá Ljudmila, si zřejmě vzala o 21 let mladšího muže. O této zprávě spekulují již několik posledních dní všechna ruská média. Pokud se bývalá první dáma opravdu znovu vdala, pak se tak stalo tajně - oficiálně totiž na veřejnost žádnou informaci o svém sňatku neposkytla.

Podle jednoho z ruských týdeníků, Soběsedniku, se již Ljudmila nejmenuje Putinová, nýbrž Ocheretnyjová. Jeden z titulků dalšího ruského média, Interlocutoru, byl v minulých dnech “Ludmila už není Putinová”. Z četnosti zpráv o této bývalé první dámě v ruských médiích lze dovodit, že je její osoba i po letech odluky od prezidenta velmi sledovaná.

 

Muž, kterého si podle médií měla Ludmila vzít, je sedmatřicetiletý podnikatel jménem Artur Ocheretnyj. Ljudmila s ním byla již několikrát zachycena na fotografiích a už delší dobu se spekulovalo o jejich vztahu. Jejich svazek však není možné s jistotou ověřit, protože v Rusku není možné získat z veřejných zdrojů informace o sňatích.

 

Že se Putinovo manželství rozpadlo se veřejnost dozvěděla již v roce 2013. “Létání je pro mě opravdu náročné. Vladimir Vladimirovič je je kompletně zahlcený svou prací, téměř jsme se nevídali,” oznámila tisku před dvěma a půl lety jeho exmanželka Ljudmila. Nyní však vzniklou situaci Kreml nijak nekomentuje - odmítá poskytnout jakékoliv vyjádření.