Král J.X.D.

Král J.X.D. Zdroj: Pavel Hofman / Reflex.cz

Chat pro nomády a stepní vlky s jxd

Nevíte, co budete dělat na Silvestra? Nebaví vás obvyklé silvestrovské hlučné veselí? Nemáte náladu nikoho na konec roku vidět? Tak právě pro vás připravujeme silvestrovský chat s jxd!

Pokud je někdo křesťan, jedno zda katolík či evangelík, má na Silvestra vystaráno. Tráví poslední den roku doma, se svou milovanou manželkou, které je celý život oddaně věrný, a společně si povídají o křesťanských hodnotách.

Jak ale mají svého Silvestra trávit nomádi, stepní vlci a dělníci computerů? Jste nomád, který na jednom místě pracuje a jinde bydlí a ještě jinde má partnera, trávíte půl života ve vlaku či letadle, a budete tam i o Silvestra? Jste stepní vlk - ať už vlk z nouze, kdy nemáte s kým Silvestra trávit, nebo vlk z vlastní vůle, kdy nemáte na všeobecné veselí davů prostě náladu? Jste dělník počítače, který i na Silvestra slouží a hlídá monitory? Ať už nebudete zapojeni do silvestrovského davového veselí z libovolného důvodu, Reflex je tady právě pro vás - a právě na Silvestra!

Jediná dodnes platná věta z celého díla Georga Wilhelma Friedricha Hegela (budiž mu zapomenutí lehké) zní: „pravá potřeba filosofie nemíří patrně k ničemu jinému než naučit se žít“. V souladu s touto myšlenkou proto nomády, vlky i dělníky zvu: Přijďte si užít - a tedy žít - na Silvestra na server Reflexu na náš chat! Ptát se mě můžete vzhledem k datu naprosto na cokoliv.