Koncert Pearl Jamu v Praze nebude.

Koncert Pearl Jamu v Praze nebude. Zdroj: reprofoto Facebook

Facebooková událost láká na koncert kapely Pearl Jam. Jde ale o podvod

Fanoušci rockové hudební skupiny Pearl Jam si mohli na sociální síti Facebook přečíst, že se v červnu roku 2016 uskuteční v Praze koncert této oblíbené kapely. Dokonce se na ně už začaly prodávat lísty – za dva i tři tisíce korun. Jedná se ale o podvod, Pearl Jam v červnu bohužel nepřijedou.

Přes čtyři tisíce fanoušků této legendy ze Seattlu na sociální síti Facebook „zajímá“ koncert kapely Pearl Jam. Není zatím jasné, kolik lidí si již koupilo vstupenky, každopádně je jisté, že se jedná o podvrh. Pearl Jam se totiž do Prahy nechystá a ani na oficiálních stránkách O2 areny, kde se koncert v červnu údajně má uskutečnit, není o avizovaném koncertě ani zmínka.

Událost na svých stránkách publikuje server Onlineticketshop, který ale v minulosti nikdy lístky na Pearl Jam nepřeprodával. Podle reakcí na sociálních sítích je zjevné, že většina lidí již odhalila, že se jedná o podvod, ovšem jsou i tací, kteří se z události stále radují. Ani na oficiální stránce kapely však není o koncertě v Praze žádné upozornění, na opravdový koncert Pearl Jamu, který předloni vydal nové album s názvem Lightning Bolt, si fanoušci budou muset ještě počkat.