Fotomontáž ministra Chovance v přítomnosti nahé ženy

Fotomontáž ministra Chovance v přítomnosti nahé ženy Zdroj: Twitter

Chovanec: Hnutí ANO mě chtělo zdiskreditovat fotomontáží z plzeňského nevěstince

Ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD) zveřejnil obrázek, kterým ho údajně chtěl zkompromitovat „nejmenovaný“ vydavatelský dům. Z jeho vyjádření na twitteru je jasné, že autorem kompromitace je hnutí ANO.

„Pracovníci mediálního domu se zájmy v politice si měli v zahraničí zadat vyrobu kompro fotomontáže konkurenčního politika. Nevěříte? Ale ANO..“ napsal na svém twitterovém účtu Chovanec.

Na fotomontáži nevalné kvality je vidět ministr Chovanec v přítomnosti nahé ženy. Chovanec vysvětluje, že už v létě získal informaci, že „pracovníci jistého vydavatelství chtějí zadat fotomontáž z plzeňského klubu.“ Když se před pár týdny ministr dozvěděl, že zakázka už byla údajně zadána, obrátil se prý na tajné služby.

„Dnes mě navštívili 2 bulvární novináři. Přinesli fotomontáž, kladli mi už v létě avizované otázky,“ uvedl Chovanec. Údajně pracovali v novém bulvárním projektu vydavatelství MAFRA.

Ministr poté zveřejnil i originální fotografii, ze které byla fotomontáž pořízena. Ta ukazuje na to, jak amatérsky je fotomontáž provedena.