Ilustrační snímek

Ilustrační snímek Zdroj: Profimedia.cz

Saúdský diplomat v Indii opakovaně znásilňoval své nepálské hospodyně. Přizval i své kamarády

Blíže nejmenovaný saúdský diplomat v Novém Dillí držel dvě nepálské hospodyně jako své sexuální otrokyně a provozal s nimi nucený skupinový sex. Policie ženy osvobodila v pondělí. Diplomat je stále na svobodě díky své imunitě.

Zmíněným nepálským ženám byla před 4 měsíci přislíbena práce s vysokým platem v Saúdské Arábii.

"Náš zaměstnavatel se představil jménem Majid. Nejdřív jsme letěly do Saúdské Arábie, kde jsme byly zhruba 15 dní. Poté nás však Majid vzal s sebou do Indie.  Tam začalo násilí. Majid nás každou noc se svými přáteli znásilňoval a vyhrožoval nám smrtí v případě, že bychom kladly odpor nebo se pokusily utéct. Někteří muži nás i bili a mučili. Stopy po mučení máme obě do dnes na svém těle," popsala neskutečný a nepochopitelný příběh jedna z nepálských žen.

Jedné z dalších sexuálních otrokyň, kterou Majid také "zaměstnával" se podařilo utéct. Následně kontaktovala neziskovou organizaci Marti Nepal, která pomáhá obětem sexuálního násilí.

"Ženy jsme osvobodily s pomocí policie v pondělí v noci. Když policie vtrhla do budovy, Majid zrovna nepálské ženy brutálně bil. Doktoři potvrdili, že obě ženy byly brutálně znásilněny a mučeny," řekla Armina Guruová, pracovnice Marti Nepal, indickému deníku Firstpost.

Saúdský diplomat pravděpodobně potrestán nebude, protože diplomaty cizích zemí nelze podle mezinárodního práva stíhat bez souhlasu jejich země.