Vladimír Putin

Vladimír Putin Zdroj: ČTK

Tak to už je moc: Putin popsal smysl života, vše podle něj spočívá v lásce. Koho ale vůdce miluje?

Ruský prezident Vladimir Putin si občas od různých válek (Čečensko, Dagestán, Gruzie, Ukrajina), pořádaní olympijských her a zavírání svých oponentů, odskočí k filozofickému rozjímání. Teď vůdce největší země světa dokonce objevil smysl života – je jím láska! Informoval o tom web Hlas Ruska či businessinsider.com.

“V lásce spočívá všechen smysl - života, existence. Je to i láska k rodině, dětem, vlasti. To je takový různorodý pojem, který je základem všeho jednání," citovala Vladimira Vladimiroviče agentura Ria Novosti. “Láska k mateřské zemi, je nejdůležitější úkol, který máme a jsem naprosto přesvědčen, že náš čeká pouze úspěch,” dodal Putin.

Amen…

Podle všech kroků Putina v posledních 15 letech je ale více než zřejmé, že ruský prezident má rád pouze sám sebe. V tom spočívá smysl jeho života. Ostatní jsou jen řeči pro ruskou veřejnost.

Svá slova o lásce řekl Putin (podle svědků byl odměněn silným až bouřlivým potleskem přítomných) na 15. kongresu Ruské geografické společnosti v Moskvě. Ta byla založena v roce 1845 výnosem cara Mikuláše I. V současné době má 85 regionálních poboček po celé zemi. V roce 2010 pak vzniklo kuratorium Ruské geografické společnosti. Hádat nemusíte, řídí ho osobně Vladimir Velký Putin. Jistě s láskou…