Paul Rosolie

Paul Rosolie Zdroj: paulrosolie.com

Šílený nápad: Muž se nechá v přímém přenosu sežrat obrovskou anakondou

Otázka, jestli je vůbec možné, aby vás pozřela majestátní anakonda, napadne každého, kdo tento druh obrovského hada zná. Ale Paul Rosolie chce zjistit na vlastní kůži, jaké to je, když vás anakonda skutečně sní. Udělá to v prosinci v show pro Discovery Channel. Informoval o tom web mirror.co.uk

Paul Rosolie je známý dobrodruh, který procestoval snad všechna nebezpečná místa světa. O svých zážitcích v necelých 30 letech vydal i seriózním Wall Street Journalem oceněnou knihu, kterou nazval Božská matka: Neobyčejná cesta po neznámých místech západní Amazonie (Mother of God: An Extraordinary Journey into the Uncharted Tributaries of the Western Amazon).

V show nazvané Eaten Alive (Sežrán zaživa), která se bude vysílat 7. prosince, si Rosolie navlékne speciální “hadí“ oblek a nechá se sežrat hadem. Více informací o show zatím není známo.

Anakonda je obrovský nejedovatý had z Jižní Ameriky, který dorůstá do délky 6,6 metrů. Svou kořist zabíjí pevným obtažením svého těla kolem těla oběti. Oběť tak zadusí a poté jí pozře vcelku.