Dvacetiletá studentka Keren Yamima z Ekvádoru

Dvacetiletá studentka Keren Yamima z Ekvádoru Zdroj: Archív

Další oběť čtvrtečního teroristického útoku v Jeruzalémě

Právě mi sociální sítě sdělily, že máme o další oběť navíc. Dvacetiletá studentka Keren Yamima z Ekvádoru, zraněná při čtvrtečním teroristickém útoku, zemřela.

Israel News Feed na Tvitteru právě oznámil, že čtvrteční teroristický útok, kdy palestinský Arab najel ve východním Jeruzalémě do chodců čekajících na tramvaj, má další oběť. Po tříměsíčním děvčátku, které zemřelo ihned po útoku, je to další oběť muslimského teroristy. Jak na potvoru zase mládě ženského pohlaví.

V posledních dnech v Kanadě islamisté stříleli a zabíjeli na ulicích a v Parlamentu, v Americe muslim napadl policisty sekerou, a v Jeruzalémě palestinský Arab najel do civilistů autem. Obě "vládní" síly Palestiny - Fatah i Hamás - teroristický útok schválily a označily pachatele jako "svatého mučedníka". A dnes zemřela další jeho oběť.

Válka je tady, milí spoluobčané! Je to válka kultur, a my nemáme jinou šanci, jak přežít, než zvítězit. Tu válku jsme nevyhlásili my, naopak nám, našemu světu a našim lidem, ji vyhlásil islám. A my se tomu zlu buď postavíme, nebo vymřem.