Petra Kvitová

Petra Kvitová Zdroj: ČTK

Policie zadržela muže, který vyhrožoval tenistce Petře Kvitové

Už ví poslanec Stanislav Huml, co svými neuváženými výroky na adresu úspěšné tenistky Petry Kvitové vyvolal? Jak oznámil server iDnes.cz, policie zadržela muže, který ve čtvrtek telefonicky vyhrožoval Kvitové, že ji ublíží.

Výhrůžky zazněly ve čtvrtek dopoledne po telefonu, který ovšem nepatřil Kvitové. Slova však patřila tenistce. „Obsahem telefonátu byly nejen vulgarismy, ale současně také výhrůžky újmou na životě i zdraví,“ sdělila pro iDnes.cz policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Neznámý muž prý sdělil, že pokud Kvitová v nejbližších dnech udělá, co má naplánováno, tak jí ublíží. Kvůli tomu začala policie případ šetřit jako nebezpečné vyhrožování. Policisté zjistili, že telefonoval třiapadesátiletý muž. Na základě souhlasu státního zástupce ho několik hodin po telefonátu zadrželi.

V minulých dnech se na Facebooku objevil názor, že Petra Kvitová „je špína“ a sdílel ho i poslanec ČSSD Stanislav Huml, který pak řekl, že by jí mělo být odňato české občanství. To kvůli tomu, že Kvitová od loňska žije kvůli výhodnějším daňovým zákonům v Monaku.

Celá zpráva na iDnes.cz je ZDE.