Iveta Bartošová

Iveta Bartošová Zdroj: Profimedia.cz

Zemřela zpěvačka Iveta Bartošová. Život ukončila skokem pod vlak

Zpěvačka Iveta Bartošová spáchala sebevraždu, sdělil serveru tn.cz její manžel Josef Rychtář. Svůj život ukončila skokem pod vlak v Uhříněvsi.

Mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová řekla, že záchranná služba dnes zasahovala na železničním přejezdu v Uhříněvsi, kde vlak srazil osmačtyřicetiletou ženu. Utrpěla zranění neslučitelná s životem, řekla bez dalších podrobností mluvčí.

Mluvčí pražské policie Andrea Zoulová na místě totožnost oběti nepotvrdila, bude se ověřovat pomocí testu DNA. Vlak podle ní přejel ženu mezi 40 a 50 lety, která u sebe neměla doklady. Okolí železničního přejezdu v Uhříněvsi, který je ve směru na Kolovraty, policisté obehnali páskou. Ženu srazil půl hodiny před polednem osobní vlak z Prahy do Benešova. Zpěva

Někdejší trojnásobná zlatá slavice se v posledních letech potýkala se závislostí na alkoholu a pokoušela se navázat na svou úspěšnou kariéru. Její osud plnil stránky českého bulváru.

Bartošová má sedmnáctiletého syna Artura, jehož otcem je Ladislav Štaidl. Poprvé se provdala v roce 2008 za herce a producenta Jiřího Pomeje, loni si vzala podnikatele Josefa Rychtáře.