Kdyby byl Miloš Zeman ženou, nenosil by v sobě chemické látky, které přispívají k agresivitě a ješitnosti. Mnoho událostí v minulém roce by probíhalo zcela odlišně a rozhodnutí prezidentky by zcela jistě nerozdělovalo tak fatálně českou společnost.

Kdyby byl Miloš Zeman ženou, nenosil by v sobě chemické látky, které přispívají k agresivitě a ješitnosti. Mnoho událostí v minulém roce by probíhalo zcela odlišně a rozhodnutí prezidentky by zcela jistě nerozdělovalo tak fatálně českou společnost. Zdroj: Jan Ignác Říha

Plakát pro radost: Z mužů se staly ženy a svět je hezčí

Jelikož u čtenářů projekt Reflexu Kdyby muži byli ženy zaznamenal velký úspěch, najdete v novém vydání časopisu Reflex exkluzívní plakát s naší prezidentkou Miluší Zemanovou. Již zítra!

Kdyby byl Miloš Zeman ženou, nenosil by v sobě chemické látky, které přispívají k agresivitě a ješitnosti. Mnoho událostí v minulém roce by probíhalo zcela odlišně a rozhodnutí prezidentky by zcela jistě nerozdělovalo tak fatálně českou společnost.

Miluše Zemanová (69): Chtěla bych mít dítě se stromem

Oblíbený nápoj: griotka
Oblíbené jídlo: rakvička nebo věneček

Paní prezidentko, co vám přineslo vaše nové, něžné pohlaví?

Zachutnala mi griotka a začala jsem číst harlekýnky. Mozek náhle funguje úplně jinak; zničehonic dokážu dělat víc věcí najednou, třeba pít griotku a číst u toho harlekýnku. Anebo si dělat manikúru a souběžně zamítnout žádost o milost.

Odráží se nové pohlaví na vašem charakteru? Pociťujete ještě sklony k agresivitě a k samolibosti ?

Pane redaktore, podívejte se, nedělám to ráda, ale řeknu vám pravdu: Mám dojem, že když jsem byla mužem, byl ve mně ďábel, který mě nutil pohrdat lidmi. Dělalo mi úžasnou radost někoho zesměšnit. Teď jsem docela jiná, klidnější, milejší. Vidím na všech lidech zejména to, co je na nich dobré.

Bude mít vaše nové pohlaví nějaký vliv na politiku Hradu?

Ach ano, pane redaktore. Budeme se nyní snažit více vcítit do našich ministrů. Uvědomila jsem si náhle, že v Bohunce Sobotkové mám dobrou přítelkyni, a už jí nebudu podrážet nohy.

A co vaše životní návyky? Salámy, tlačenka, slivovice?

To je pryč. Spíše si uloupnu nějakou tu sladkost. A chutná mi griotka. Mívám po ní krásné sny.

O čem jako žena sníte?

Zdálo se mi, že mám dítě se stromem.

A to se vám nezdá o mužích?

Zdává se mi také o Vladimiru Putinovi. Jak jede do půl těla nahý na koni a střílí tygry. To je opravdový muž. Ale to tam nepište, vy jeden rošťáku!

Obálka 13Obálka 13|ReflexPlakát s Miluší Zemanovou a dalšími ženami české politiky najdete v novém vydání časopisu Reflex, jež vychází ve čtvrtek 27. března!