Monika Babišová

Monika Babišová Zdroj: YouTube.com

Žena Andreje Babiše jde ve stopách Paroubkové, tvrdí, že její muž je chytrý pracovitý lidumil

Tak konečně! V Poslanecké sněmovně budeme mít chytrého, pracovitého lidumila, který nikdy nemluví do prázdna. Tím člověkem je vůdce hnutí ANO Andrej Babiš. Alespoň to tvrdí v jedné talk show jeho manželka, Monika Babišová.

Ta je partnerkou Andreje Babiše již téměř dvacet let. Jaký je tady podle ní známý podnikatel, který se zřejmě brzy ocitne ve sněmovně? Podle paní Moniky je to pracovitý, pozorný, chytrý, hodný lidumil. Její slova připomínají Petru Paroubkovou, když si brala svého muže. Ten se pak ale stal jednou z nejkontroverznějších a nejméně oblíbených postav české politiky posledních deseti let.

Samotná Monika Babišová se věnuje interiérovému designu. A pochlubila se, že restaurace Paloma, na jejímž interiéru se podílela, a kterou vlastní ve Francii její manžel, dostane prestižní ocenění od Michelina. Kromě jiného také tvrdila, že ji vůbec nezajímá, že její muž je miliardář. Koho by to ostatně zajímalo… Podívejte se na celé video rozhovoru s manželkou šéfa ANO.

Co ale bylo na interview s Monikou Babišovou naprosto tragické a strašné, byla jakási moderátorka jménem Jana Bürger. Předvedla neuvěřitelně servilní výkon, který hraničil s propagací vlastní hlouposti.