Ipad

Ipad Zdroj: Profimedia.cz

Programujete hry? Přihlaste se do soutěže a vyhrajte 20 000 eur!

Ringier Axel Springer zve vysoce motivované jednotlivce i týmy především z oblasti střední a východní Evropy, aby se zapojili do soutěže “Free to play”. Od 6. května 2013 mohou potenciální účastníci přihlašovat jednu i více her, které vyvinuli pro operační systém iOS.

Vítěz soutěže získá od společnosti Ringier Axel Springer výhru v hotovosti ve výši 20 000 eur a zároveň inzertní prostor v celkové hodnotě 500 000 eur v tištěných i online titulech vydavatelství v Polsku, České republice, Srbsku a na Slovensku.

 

Účastníci soutěže se mohou registrovat na www.ioscompetition.com až do 15. září 2013 – do tohoto termínu také musí odevzdat svoje hry. Každá přihlášená hra musí být minimálně v základní verzi určená ke stažení zdarma – proto také „Free to play“. Vítěz soutěže se zaváže postoupit 50% podíl z následných zisků z hry společnosti Ringier Axel Springer, za což získá reklamní prostor a promotion.

 

Free to playFree to play|Archív

 

Patrick Boos, ředitel sekce Digital společnosti Ringier Axel Springer Media AG, dodává: “Chceme oslovit talentované a motivované vývojáře ve střední a východní Evropě a spolupracovat s nimi při rozvoji jejich inovativních nápadů. Vítězi poskytneme kromě finanční výhry také značný reklamní prostor v našich tištěných, ale především online titulech, což dělá tuto soutěž tak zajímavou.“

 

Porota, sestávající ze zástupců společností Ringier Axel Springer z Polska, České republiky, Slovenska a Srbska, vyhlásí vítěze soutěže 1. listopadu 2013.

 

Více informací o podmínkách, pravidlech, ochranně informací atd. v rámci soutěže najdete na www.ioscompetition.com.