Madonna podporuje Obamu

Madonna podporuje Obamu Zdroj: Youtube.com

Katy Perry podporuje Baracka Obamu
Katy Perry podporuje Baracka Obamu
2
Fotogalerie

Podpora Baracka Obamy? Prsa a zadky popových zpěvaček

Když jste popová zpěvačka a chcete agitovat za svého oblíbeného kandidáta, neposkytujete rozhovory, ani nejezdíte po mítincích. Prostě a jednoduše ukážete na koncertě zadek a zařvete k tomu OBAMA!

 

Předvolební kampaň v Česku rovná se přilepit něčí obličej s výrazem „Za chvíli vyzvracím pět roztomilých koťátek“ v co největším rozlišení na dálniční billboard. A nejlépe s mottem, které dosahuje většího levelu klišovitosti, než texty Honzy Nedvěda.

 

To v Americe jsou kampaně jiná šou. Kandidáty totiž mohutně podporují popové zpěvačky, a to rovnou na svých koncertech, většinou tklivými proslovy v pauzách, kdy si převlékají latexové spodní prádlo za skafandr vyrobený z tuleních mláďat.

 

Oba dva prezidentští kandidáti, Mitt Romney i Barack Obama, mají mezi celebritami své příznivce, ale co si budeme vykládat, Obama je na tom líp. Barack je totiž mnohem víc cool. Romney vypadá moc konzervativně, v létě nenosí žabky, nepodporuje sňatky gayů a v životě neřekl „Lady Gaga“.

 

 

„Barack Obama je černý muslim v Bílém domě, to je úžasný!“ křičí v přestávce mezi vystoupeními Madonna a fanoušci extaticky řvou. Bodejť by neřvali, když zpěvačka před svým agitačním proslovem v pravidelných intervalech ukazovala bradavky, aby upoutala jejich pozornost.

 

Pomineme, že Obama není ani muslim, ani černoch, to totiž nikoho nezajímá a Madonnu už vůbec ne. Pro ni je hlavní, že se jí nápis OBAMA vejde na záda a může díky němu ukázat publiku další kus své skvělé postavy v posledních letech nápadně připomínající dogu na steroidech.

 

„Jestli Obama nevyhraje, pokusím se vybudovat novou planetu a všichni se tam přestěhujeme!“ hlásila v létě na Twitteru již zmiňovaná Lady Gaga. Těžko říct, jestli se u toho také svlékala, ale určitě měla na nohou alespoň trepky vyrobené z vyřazených erotických pomůcek. Proč by chtěla budovat novou planetu a nechce se vracet na tu, ze které se sem dostala, na to se jí zapomněli zeptat.

 

To taková Katy Perry se raději úplně vykašlala na mluvení, protože moc dobře ví, že nic nepodpoří oblíbeného prezidentského kandidáta tolik, jako její poskakující čtyřky, tísnící se koženém obalu vedle nápisu Forward (heslo Obamovy kampaně).

 

 

Jak k tomu přijde chudák Mitt Romney, jehož z hudebních hvězd podporuje akorát Meat Loaf, o kterém si stejně valná většina mladších amerických voličů myslí, že je nějakou novinkou v McDonald’s menu?

 

A jak k tomu přijdeme my, čeští voliči, když je pro nás během předvolebních kampaní největším vzrušením zpráva, že Bobobus porazil kadibudku? Kdy už se nějaký Standa Hložek svlékne za pivo, tanec, klobásu na mítinku během zpěvu Holek z naší školky, abychom byli konečně taky světoví?!

 

Katy Perry podporuje Baracka ObamuKaty Perry podporuje Baracka Obamu|Youtube.com