ODS

ODS Zdroj: Jan Zátorský / MF DNES / Profimedia

Pod otevřený dopis pro členy ODS "Proč už vás nevolím" se podepsaly stovky čtenářů Reflexu

Se stejným pocitem smutku, jaký má ze současné situace zástupce šéfredaktora Jaroslav Plesl, sledují úpadek ODS i stovky čtenářů, kteří se během uplynulého týdne podepsali pod naši petici. Změní se něco na víkendovém volebním kongresu strany? Budeme na místě - a díky on-line zpravodajství, které najdete na těchto stránkách už v sobotu dopoledne, u toho můžete být s námi.

 


Do dnešního odpoledne, necelých osmnáct hodin před začátkem volebního kongresu ODS, na němž bude obhajovat svůj post předseda Petr Nečas, se pod petici, kterou Jaroslav Plesl nazval prozaicky: "Proč už vás nevolím", podepsalo téměř 1800 čtenářů - od nespokojených dělníků a zahradníků přes manažery a živnostníky až po důchodce.

 

Spoustu podpůrců si našel i na Facebooku, kde ho "olajkovalo" přes dva tisíce lidí. Podívejte se na původní dopis i seznam podepsaných (Upozornění! Možnost přidávat podpisy pod petici už jsme uzavřeli):

 




 


Od sobotní 10. hodiny dopolední budete moci na webu Reflex.cz sledovat on-line zpravodajství z dvoudenního volebního kongresu ODS. Na místě - v prostorách brněnského výstaviště - bude v sobotu i v neděli hned několik novinářských es Reflexu: komentátor Bohumil Pečinka, reportéři Petr Kolář a Petr Holec, zástupce šéfredaktora Jaroslav Plesl a fotograf Jan Šibík.


"Bude to veliký. A bude to infotainment - kvalitní informace a spousta zábavy. Tak, jak to mají čtenáři Reflexu rádi," slibuje Jaroslav Plesl.