Vítěz získá objektivy Olloclip

Vítěz získá objektivy Olloclip Zdroj: Archív

Aplikace Leme Camera nabízí osm různých fotoaparátů, šestnáct objektivů a deset rámečků, jež je možné mezi sebou kombinovat.
Fotoaparáty si vybíráte v nabídce CamBag.
Můžete si zde prohlížet i pořízené snímky.
Všechny pořízené fotografie se ukádají jak do vnitřní fotogalerie aplikace My Photos, tak i do galerie iPhonu Camera Roll.
5
Fotogalerie

Fotoškola Tomáše Tesaře: Vyhlašujeme soutěž pro iPhone fotografy, pošlete fotky a vyhrajte sadu objektivů Olloclip!

Náš dvanáctidílný seriál o iPhone fotografii se pomalu přehoupne do své druhé poloviny, proto přichází chvíle, kdy jsem se rozhodl vás trochu probudit ze zimního spánku a motivovat. Takže pozor, vyhlašujeme SOUTĚŽ!

 

Ano, tentokrát odbočíme z naší původní koncepce a zaměříme se na jedno jediné — na fotografování s konkrétní aplikací. Protože nás v Reflexu zajímá, nakolik jste vy, naši čtenáři, kreativní, mohu vám slíbit, že pokud nás svými fotografiemi překvapíte, zveřejníme ty nejlepší nejen na reflex.cz, ale také v tištěném vydání Reflexu.

 

Aby každý z vás měl stejné podmínky na startu, rozhodl jsem se vám to trochu zjednodušit a „přinutit“ vás fotografovat pouze a jenom jednou aplikací s názvem Leme Camera. Je ke stažení zdarma a nabízí pestrou škálu variant a možností pro kreativní nápady. Ostatně, v přiložené fotogalerii najdete několik narychlo vyfotografovaných motivů, ať máte představu, co všechno Leme Cam umí. A současně krátký návod, jak se s touhle App fotografuje.

 

A teď k soutěžním podmínkám:

 

1. Téma je volné, takže fotografovat můžete jakýkoliv žánr.

2. Každý z autorů může poslat maximálně 10 fotografií.

3. Vítěze vybere porota složená z členů redakce a fotooddělení týdeníku Reflex v čele s obrazovým redaktorem a fotografem Honzou Šibíkem.

4. Do soutěže lze přihlásit pouze fotografie pořízené aplikací Leme Camera.

5. Soutěž potrvá od dnešního dne, tedy od 10. února, do 25. února 2012 včetně.

6. Vyhlašovatelem soutěže jsou týdeník Reflex a blog www.iPhonefoto.cz-Vše o fotografování iPhonem ...

 

Výsledky soutěže vyhlásíme nejpozději v pátek 2. března na webu www.reflex.cz a blogu www.iPhonefoto.cz.

 

A to nejdůležitější na závěr. Vítězný iPhone fotograf získá originální set objektivů Olloclip, který patří mezi nejpopulárnější příslušenství pro iPhone fotografii.

 

Fotografie zasílejte, prosím, v plném rozlišení na e-mail: rxonline@reflex.cz a jako součást zprávy uveďte základní informace:

- název snímku, jméno a adresu autora, telefonický kontakt.

 

A nyní základní informace k aplikaci Leme Camera:

 

Po stažení aplikace se celkem rychle zorientujete v nastavení fotoaparátu a doplňků (objektivů, rámečků, efektů).

 

K dispozici máte osm různých fotoaparátů, 16 objektivů a 10 rámečků, jež lze vzájemně mezi sebou kombinovat.

 

 

Ze základního zobrazení vámi vybraného fotoaparátu můžete snadno vstoupit do menu pro výběr fotoaparátů a objektivů s názvem CAMBAG. Dále do alba své galerie Camera Roll v iPhonu, odkud lze nahrávat snímky už nafocené a v aplikaci Leme Camera je pouze upravit — ALBUM. A pak tu najdete ještě položku MY PHOTOS, v níž se vám ukládají a zobrazují snímky, které jste aktuálně nafotili nebo upravili. Všechny vaše nové fotografie se současně VŽDY ukládají do galerie iPhonu Camera Roll.

 

 

V případě jakýchkoliv nejasností nebo žádostí o radu pište na: blog@iphonefoto.cz

 

Více o iPhone fotografii se dočtete na osobním blogu autora na www.iPhonefoto.cz.