JXD je kmotr

JXD je kmotr Zdroj: archiv

JXD je ve skutečnosti maďarský kmotr!

Reportér Reflexu Jiří X. Doležal žije dvojím životem a kromě své profese novináře v České republice je v Maďarsku obávaným kmotrem!

 

Jak informovala Agentura Béžový Lenochod (nezaměňovat s Agenturou Bílý Lev, sledování všeho druhu i v zimě) redakci Reflexu, reportér Jiří X. Doležal není tím, ze koho se vydává. Kromě své přiznávané profese v České republice působí i v Maďarsku, kde má tak prominentní postavení, že tam má i vlastní značku auta a vozový park o (nejméně) 438 vozech.

 

JXD je kmotrJXD je kmotr|archiv

 

Detektivům z agentury se bohužel nepodařilo nafotit vozy JXD - 001 nebo 003, to by se teprve ukázalo, čím v Čechách okázale chudý novinář v Maďarsku jezdí. Podle informací agentury má od svého „podnikání“ v Maďarsku novinář ruce rudé až po lokty - kontroluje totiž ilegální obchod s pálivou červenou paprikou od Kečkemétu až do oblasti Bazmekóš. To jsou zatím jen dohady. Ale skutečnost, že tento okázale neúplatný novinář v jiné evropské zemi kontroluje flotilu skoro čtyřistapadesáti automobilů, ukazuje, že takové příjmy nemůže mít ze svého škrabání. Tedy se ptáme: Kde vzal JXD na vlastní maďarskou značku a celou flotilu motorových vozidel? A není nakonec, ač se ohání pravděpodobně zfalšovanými genetickými testy na Žida, ve skutečnosti Maďar?

 

 

(Za fotku z Maďarska děkujeme manželům Šafránkovým.)