Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

I násilný sex má své zásady. Zvlášť na fotbalovém hřišti

Co má společného fotbalový zápas s rafinovaným sexuálním stykem, v němž hraje roli dominance a submisivita? Luděk Staněk vysvětluje, že víc, než se zdá.

 

Ahoj Mildo.

Malej a velkejMalej a velkej|Reflex.cz

 

S Birminghamem jsme utrpěli vítězství, a protože City vyhrálo, jsme třetí v tabulce, kam asi patříme. Nebo možná ne, což se ukáže v neděli v přímém souboji právě se City. Zápas s Birminghamem byl vydřený a utahaný, nemá smysl se nějak pouštět do detailů, City v neděli bude daleko důležitější.

 

Křišťálová LupaKřišťálová Lupa|Reflex.czJako afrodiziakum, které jednoho přinutilo se na tento zápas vzrušit, zafungoval zápas s Doněckem v Lize mistrů. Pět nádherných gólů odevzdanému soupeři byla naprosto neuvěřitelná podívaná. Když už jsme do toho zatáhli ten sex — někteří fans na internetových stránkách to přirovnávali k orgasmu. Ne, bylo to spíš něco jako velmi rafinovaný BDSM sex s dobrovolně submisívním partnerem, jehož trocha toho tvrdšího zacházení spíše baví. Chamakhův gól, při kterém obešel všechny obránce, před brankářem se zastavil, podíval se na pomezního rozhodčího a jeho mocný praporek, a když zjistil, že není ztopořený a volně povlává kolem jeho nohy, prostě pokračoval v akci až do konce …

 

 

Celé to bylo pod kontrolou do té míry, že trocha radosti byla umožněna i partnerovi. Eduardo, útočník Doněcku, jenž nastoupil někdy po šedesáté minutě, se dozvěděl, že z Arsenalu se dá odejít i v dobrém. Když nastoupil, bylo to možná poprvé, kdy celý stadión skandoval bez ironie jméno hráče soupeřova týmu, a když o pár minut později prošel naší nesoustředěnou obranou a snížil na 5:1, fanoušci Arsenalu prostě slavili jeho gól. Ano, i BDSM sex má své zásady a to, že je někdo přivázaný za nohy ke stropu a nemůže se hýbat, zatímco dostává jednu ránu za druhou, ještě neznamená, že z toho nakonec nemůže také něco mít, ne?

 

 

Samir Nasri a Jack Wilshere hrají v životní formě (Wilshere zajel při zápase s Doněckem do Tomáše Hübschmana způsobem, po němž jsem českému hráči i celkem odpustil všechny reprezentační lapsy) a Fabianski chytá míče. Na neděli hledím optimisticky.

 

Zaujal vás tento článek? Podpořte Reflex.cz v hlasování o Křišťálovou Lupu 2010 v kategorii Média - všeobecná. Děkujeme.