Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

Talentmania se potápí, posádka (ne)opouští loď

Jedno je fajn - totiž vidět, že to TV Nova a tamní parta, která má na starost Talentmanii, nevzdává.

 

Momentálně se totiž naplňuje to, co bylo evidentní už po prvním díle nebo dvou. Novácká Talentmania klání s primáckým Česko Slovensko má talent prohraje a jediné, o co teď jde, je, aby ho prohrála se ctí. Otázka tedy zní - je ctnostné vyhodit z poroty Alenu Šeredovou za pochodu?

 

Nova se tím přiznává jednak to, že přípravu svého pořadu odflákla, když si nezjistila, že Alena Šeredová je v Itálii za televizní idol nikoli díky své duchaplnosti, ale díky svému výstřihu. Což se v Talentmanii ukázalo jako problém. Stejně tak nasazení asi momentálně nejpopulárnější dvojice této televize, totiž Suchánka s Genzerem, je spíš zoufalství, než dramaturgický tah netušených strategických rozměrů. Navíc - Michal Suchánek po několika letech konečně v posledních dílech pořadu Mr. GS nevypadal utahaný k smrti, což se teď asi velmi rychle změní.

 

(Mimochodem, proč vlastně všechny úspěšné hvězdy televize Nova s Leošem Marešem v čele vypadají, jako by se potřebovaly zoufale vyspat?).

 

Je to zkrátka sympatická snaha „něco" udělat, vystřídat uprostřed utkání, které začínám prohrávat výrazným gólovým rozdílem. Ale i tak všichni víme, že to bude málo.