Archív

Archív Zdroj: Archív

Vyšší pokuty pro řidiče s velkým!

Ministr Bonabárta chce zavést trestání řidičů za přestupky podle výše jejich příjmů a kubatury auta. Jde jen o první krok – v dalších změnách se počítá s tím, že vyšší pokuty by měli platit i řidiči s větším přirozením.

 

Je známo, že velikost penisu u řady mužů určuje jejich sebevědomí. Jde o přímou úměru – čím větší penis, tím vyšší sebevědomí. Tento psychologický princip je znám už dávno, ale teprve tato vláda je schopna princip zohlednit v praxi a využít ho pro zvýšení bezpečnosti silničního provozu.

 

Řidiči velkých drahých aut se nebojí pokut, protože mají dost peněz. Proto chce ministr právě pro ně zavést vyšší pokuty. Myšlenka je to dobrá, ale nedotažená: Stejně malý strach z pokut jako bohatci mají i lidé, kteří mají silné ego a vysoké sebevědomí pramenící z velkého penisu.

 

Proto je načase, aby policie, když po přestupku zastaví provinilého řidiče, nejprve změřila jeho penis, a pokud bude velký, měla by té velikosti přímo úměrně odpovídat i výše pokuty, kterou policisté provinilci udělí.

 

Bohatci za volantem jsou nebezpeční a je třeba trestat je přísněji. Řidiči s velkým penisem ale představují ještě větší riziko, a zatím na ně zákon nemyslí. Proto věřím, že ministr Bonabárta tento nedostatek záhy odhalí a zajistí, aby řidiči s velkým pérem za trest také platili vyšší pokuty.