Barbinka

Barbinka Zdroj: Youtube.com

Natalia Sadness: Český internet má svou královnu

„Chci něco víc! Toužím po tom, aby vás můj blog nasytil pokaždé, kdy na něj vstoupíte. Každému po chuti nepřijdu, ale záchvatu paniky se ode mě nedočkáte.“

 

„Ahoj, právě jsi zavítala na blog, který patří majitelce Natalii Sadness. Není to jen blog, zanechala jsem tady kousek sebe.“ Kdyby jenom kousek. Modrooká blondýnka s přezdívkou Natalia Sadness (a youtubovou přezdívkou NANINKABARBINKA) ze sebe na svém blogu nechala pořádný kus. V první řadě na něm najdete její božskou fotografii, na které skládá Rubikovu kostku… tedy spíš ji jenom tak drží a kouká na ni… pak je tu fantastický výčet jejích zájmů (SHOPPING, PINK, LADY GAGA, FOOD, HORROR, ELLE) a nechybí dokonce i její vlastní „báseň blogu“. Ano, je toho obrovská fůra. Proto k tomu NANINKABARBINKA nahrála pár vysvětlujících otázek a odpovědí:

 

 

Video proletělo českým internetem jako dělostřelecký kartáčový náboj a zanechalo po sobě cokoliv jiného, než spálenou zem. Během necelého týdne, co video visí na YouTube, nasbíralo přes tři sta tisíc shlédnutí a dočkalo se procítěných reakcí od uživatelské komunity YouTube. V rámci pouhých hodin se začalo Natálčino Q&A video linkovat na Facebooku a z Natalie Sadness, aka Naninkybarbinky se stal fenomén českého internetu.

 

 

I globální internet má svou královnu. Tedy - měl. Hyperaktivní Boxxy si svými videjíčky na YouTube vybudovala tak širokou antifanouškovskou obec, že musela z internetu uprchnout a dnes se skrývá kdesi ve skutečném světě. Je to škoda, protože každý internet by měl mít svou královnu. Dejte Natálii šanci. Mějte ji rádi. A najděte pro ní jejího krále a dvořany.

 

(Linky na své YouTube kandidáty nám posílejte na adresu rxonline@reflex.cz. Ano, můžete to být i vy. Pokud máte žezlo.)