Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

Je David Rath mažoretkou?

Osobnostní krize pana středočeského hejtmana zjevně vrcholí. Nechává se zobrazovat vedle dvanáctiletých děvčat jako patron soutěže mažoretek.

 

Zaštiťovat nějakou soutěž - třeba mažoretek - je jistě bohulibý čin, a je více než hezké, když tak činí hejtman - třeba středočeský. Forma sebeprezentace, kterou můžeme vidět na serveru www.kmochuvkolin.cz , je sice pro pana Ratha docela typická, ale svou směšností už dává tušit jistou nerovnováhu stavu jeho duše.

 

David Rath zaštiťuje mažoretkyDavid Rath zaštiťuje mažoretky | www.kmochuvkolin.cz

 

Jsou tři možnosti:

Pan hejtman už definitivně ztratil poslední zbytky soudnosti (dokonce i ty, které mu zajišťoval stranický sekretariát kočkopartaje) a nechává se takto zobrazovat s chutí a radostí. Pak je už opravdu načase, aby pan doktor vyhledal nějakého kolegu doktora, ovšem psychiatra.

 

Druhá možnost je, že si z pana Ratha dělají pořadatelé soutěže srandu - to doufám ale není pravdou, neboť by jinak mohli docela snadno přijít o hejtmanskou záštitu.

 

A konečně existuje i třetí možnost: Že se hejtmanu Rathovi posunula sexuální identita a on se od letošního jara cítí být mažoretkou...

Nevím jak vy, ale já volím variantu č. 3.