Pro obdarovaného to jistě bude zážitek na celý život.

Pro obdarovaného to jistě bude zážitek na celý život. Zdroj: Pilotem na zkoušku

Splňte si svůj sen! Staňte se pilotem na zkoušku

Spoustu lidí fascinuje létání, ovšem málokdo z nás se dostane až do té fáze, že si udělá pilotní průkaz. Existuje ovšem řada možností, jak během letu zažít podobné pocity, které prožívá skutečný pilot v kabině.

Darujte zážitek

Máte ve svém příbuzenstvu či mezi přáteli někoho, kdo miluje létání? Darujte mu zážitek v podobě poukazu „Pilotem na zkoušku", kdy si  na vlastní kůži vyzkouší pilotování letadla či vrtulníku. Celý proces je velice jednoduchý. U letecké společnosti si objednáte let, na základě čehož obdržíte originální poukaz krásně zabalený v dárkové krabičce. Poté už jenom stačí zavolat a upřesnit termín. Pro obdarovaného to jistě bude zážitek na celý život.

Proč se rozhodnout pro letecký zážitek?

Letecká společnost každý den organizuje rovněž vyhlídkové letyz více než 12 letišť po celé ČR. Z tohoto důvodu jsou snadno dostupné pro každého, neboť se létá od pondělí do neděle a to jak přes den, tak i po západu slunce nebo v noci. Samozřejmostí jsou kvalifikovaní piloti, kteří prošli speciálním výcvikem a jsou držiteli všech potřebných certifikátů a licencí. Pro obdarovaného nebude zážitkem pouze samotný let, ale také letadlo či vrtulník, v němž poletí. Jedná se totiž o nejmodernější stroje, jež jsou v současnosti k dostání.

Nikdo se nudit nebude, protože program je připraven vskutku pestrý.Nikdo se nudit nebude, protože program je připraven vskutku pestrý. | Shutterstock

Profesionálové každým coulem

Letecké zážitky organizuje přímo letecká společnost, proto se vám dostane té nejlepší péče. O kvalitních službách této společnosti hovoří fakt, že má více 35 000 spokojených zákazníků. Rovněž nemusíte řešit zvláštní pojištění, neboť všichni cestující jsou automaticky pojištěni až do výše 250 mil. EUR. Co, když zjistíte, že darovaný let nebude pro obdarovaného to pravé ořechové? Ničím se nestresujte. Jednoduše ho vyměňte nejpozději do 12 měsíců od zakoupení za jiný typ leteckého zážitku.

Nezapomenutelná firemní akce

Chcete svým zaměstnancům či obchodním partnerům připravit firemní akci, o které si budou ještě dlouho vyprávět? Objednejte jim originální teambuilding s motivem letectví a všeho dalšího, co k tomu patří. Pro muže bude určitě zážitkem nejen vyhlídkový let vrtulníkem, ale též možnost vyzkoušet si řídit velké dopravní letadlona profesionálním simulátoru s přistáním na Ruzyni. Dámy zajistné nadchne let nad Karlštejnem, Pálavou či Beskydy.

Létá se od pondělí do neděle a to i v noci.Létá se od pondělí do neděle a to i v noci. | Shutterstock

Průběh akce

Jak bude celý letecký teambuilding probíhat? Stačí si vybrat místo, kde se to celé uskuteční. Na výběr jsou Letňany, Tuřany či Mošnov. Po úvodním přivítání následuje snídaně formou švédských stolů. Poté se piloti letadel účastní briefingu, budou vám sděleny bezpečnostní pokyny. Pak nastává hlavní část akce, na kterou se všichni těší: samotné létání jak se skutečnými letadly, tak na leteckém simulátoru či s letadly na dálkové ovládání. Můžete si být jisti, že nikdo se nudit nebude, protože program je připraven vskutku pestrý.