Královská čtveřice

Královská čtveřice Zdroj: GoOffPhotos

Žena vyfotila královskou rodinu, teď doufá, že jí snímek pomůže zaplatit školné pro dceru

Karen Anvilové z Norfolku se povedl výjimečný snímek – během cesty na slavnostní vánoční královskou hostinu v Sandringhamu se jí podařilo vyfotografovat všechny 4 „oblíbence“ královské rodiny, do níž již brzy přibude Meghan Markleová, budoucí manželka prince Harryho.

Fotografii Karen Anvillové sdíleli na sociálních sítích statisíce lidí. Původně se fotografie ocitla na ženině Twitteru, následně se však dostala i na Facebook. Na sdílení fotografie žádané čtveřice však ještě není nic příliš zajímavého – fotografie se totiž stala „slavnou“ hlavně kvůli tomu, jaký příběh za ní stojí. Anvillová, její autorka, totiž doufá, že jí tento snímek pomůže zaplatit své dceři poplatky za vysokou školu, kterou si momentálně jako matka samoživitelka nemůže dovolit.

Anvillová na čtveřici údajně zakřičela, že je jejich fanynkou, a ať se na ni usmějí. A opravdu se všichni kromě prince Charlese usmáli. Devětatřicetiletá žena uvedla pro BBC, že ji již oslovily agentury a že fotografii opravdu prodá. Peníze investuje do vzdělání své dcery.