Svatba amerického herce George Clooneyho a britské právničky libanonského původu Amal Alamuddinové

Svatba amerického herce George Clooneyho a britské právničky libanonského původu Amal Alamuddinové Zdroj: Reuters

Ježíšek George Clooney rozdával vánoční dárky, svým přátelům dal 14 milionů dolarů

Dlouho to drželi v tajnosti, přesně tak, jak si George Clooney přál. Nyní však již věc stejně nebyla tajemstvím, a tak se Rande Gerber, jeden z nejbližších hercových přátel, rozhodl promluvit. Potvrdil, že mu jeho, přítel hollywoodská hvězda George Clooney, daroval 1 milion dolarů. Stejně tak jako 13 dalším lidem.

George Clooney toto udělal již před Vánocemi roku 2013, držel to ale ve striktní tajnosti. Rande Gerber se vyjádřil pro britskou BBC až včera: „Bylo to pro mě velmi důležité,“ řekl Gerber, který je ženatý se supermodelkou Cindy Crawfordovou. George Clooney je údajně pozval na večeři a řekl jim, jak moc pro něj znamenají. „Řekl mi, že má to štěstí, že může rozdávat, a že tam, kde je nyní, by nebyl beze mě,“ uvedl dále obdarovaný, který pracuje v zábavním průmyslu.

George Clooney však neobdaroval jen svého přítele Gerbera, ale další 13 svých hostí, které všechny pozval na slavnostní večeři do svého domu v Los Angeles. Podle Gerbera se ve všech případech jednalo o projev díku. Skupina 14 přátel a blízkých spolupracovníků Georgi Clooneymu pomohla, každý trochu jinak a v jiné životní fázi. Jména ostatních obdarovaných nejsou známá, často nejde ani o celebrity.