Adidas točil reklamu s modelkou, která se odmítá holit

Adidas točil reklamu s modelkou, která se odmítá holit Zdroj: DM

Adidas točil reklamu s modelkou, která se odmítá holit
Adidas točil reklamu s modelkou, která se odmítá holit
3
Fotogalerie

Adidas prolomil tabu, natočil reklamu s modelkou, která se odmítá holit

Šestadvacetiletá Arvida Bystromová je švédská modelka, která má již za sebou focení pro mnoho zvučných značek módního průmyslu. Nyní ji pro reklamní spot a pro focení najala také značka Adidas. To by ještě nebylo až tak neobvyklé, kdyby focení nebylo něčím zvláštní.

Arvida Bystromová se totiž rozhodla jít proti proudu – přestala se holit. Její tělo bylo při focení i natáčení pokryté ochlupením. Chloupky jsou patrné v jejím podpaží i na nohách. Adidas se ženu přesto – nebo možná právě proto – rozhodl pro focení využít. Arvida následně snímky z kampaně Adidasu sdílela na sociální síť Instagram, kde se stala tečem slovních útoků. Muži ji na Instagamu přirovnávají k chlupaté opici a podle modelčiných slov je její mailbox zahlcený sprostými zprávami. Vše má jediný důvod: mužům se prostě nelíbí, že se neoholila. „Nikdy nebudeš mít kluka,“ zní jeden z komentářů pod fotografiemi s jejíma neoholenýma nohama.

Je přitom zřejmé, že Adidas provokativní modelku využil právě proto, aby vzbudil kontroverze a trochu toho pozdvižení. To je pro něj koneckonců nejlepší reklama. Přitom je celá diskuse o tom, jak mají ženy vypadat, zcela absurdní. Pokud si nechtějí holit určité partie, budiž. Většinový trend současnosti je (pořád ještě) opačný.