Lady Gaga letos vystoupí o poločase Super Bowlu

Lady Gaga letos vystoupí o poločase Super Bowlu Zdroj: Profimedia.cz

Super Bowl 2017: Pár minut slávy, nebo jen další skandál?

Odhalené ňadro, vztyčený prostředníček v přímém přenosu a co přijde tentokrát? Pokud si myslíte, že je řeč o divoké party celebrit, jste na omylu. Největší americký svátek sportu je tu a s ním i velká očekávání na doprovodný program. Finále Super Bowlu totiž rozhodně není jen o americkém fotbalu. O popularitu celé akce se starají i hvězdy showbyznysu, které každoročně vystupují v polovině zápasu. Zlatým hřebem letošního programu bude zpěvačka Lady Gaga.

Na své si ve finále Super Bowlu vždy přijdou i milovníci popové hudby. Možnost rozvířit atmosféru v poločase finálového utkání považují umělci za vrchol své hudební kariéry. Proč by ne, když sledovanost sportovní události roku patří mezi nejvyšší za celý rok. Popová kráska Lady Gaga si vystoupení před několikamiliónovým publikem vychutná již podruhé. Stejný, ne-li ještě lepší, zážitek se od ní očekává pochopitelně i letos. Jeho svědky budou nejen všichni přítomní, ale i televizní diváci, kteří si v neděli 5. února v 00:00 naladí stanici Sport2.

Aby celebrity využily dvanáct minut slávy opravdu naplno, zvou si k sobě na pódium i další interprety. Pozvaní Justina Timberlaka se ale nevyplatilo zpěvačce Janet Jackson. Rodák z Teneessee jí v roce 2004 v průběhu vystoupení nejspíš omylem strhl část oblečení a na devadesát milionů diváků vykouklo její odhalené prso. Mnozí umělci Justina a Janet dodnes podezřívají, že nešlo o obyčejnou náhodu, ale dopředu dohodnutou scénku.

Zpěvačka M.I.A. určitě zámořskou režii tímto gestem nepotěšila.Zpěvačka M.I.A. určitě zámořskou režii tímto gestem nepotěšila.|ČTK

Za vztyčený prostředníček v roce 2014 vymáhala Národní liga amerického fotbalu NFL po rozpustilé rapperce M.I.A. kompenzaci ve výšce 1,5 milionu dolarů, což je v přepočtu přes 28 milionů korun.

Opakování je matka moudrosti, tomu už dá za pravdu jistě i zpěvačka Christina Aguilera. V roce 2014 totiž před celým americkým národem zapomněla text státní hymny a problém vyřešila tím, že místo jednoho verše zazpívala opět ten přecházející. Trapas se později snažila vysvětlit tvrzením, že ji „písnička“ dostatečně nepohltila. 

A jaká bude letošní show? To můžete sledovat již 5. února v 00:00 na stanici Sport2.