Miss Idaho sklidila obdiv: Při promenádě v bikinách měla u pasu svoji inzulínovou pumpičkou

Miss Idaho sklidila obdiv: Při promenádě v bikinách měla u pasu svoji inzulínovou pumpičkou Zdroj: Facebook Susan Hessing

Miss Idaho sklidila obdiv: Při promenádě v bikinách měla u pasu svoji inzulínovou pumpičkou

Dvacetiletá Sierra Sandison podle vlastních slov dlouho váhala, zda neudělala chybu, když vyrazila na promenádu v bikinách na soutěži Miss Idaho (stát na severozápadě USA) i se svoji inzulínovou pumpičkou, kterou měla zastrčenou do spodního dílu plavek. Sklidila ale pochvaly za odvahu.

Sierra nakonec soutěž Miss Idaho vyhrála a navíc vyvolala vesměs pochvalné reakce. Cukrovku má už dva roky, ale předtím se to někdy i styděla přiznat. Postupně překonala zábrany a k neobvyklému činu se rozhodla právě na soutěži Miss. Pod oblečením pumpička není moc vidět, ale samozřejmě když jste v bikinách, všimne si to každý.

Miss Idaho sklidila obdiv: Při promenádě v bikinách měla u pasu svoji inzulínovou pumpičkouMiss Idaho sklidila obdiv: Při promenádě v bikinách měla u pasu svoji inzulínovou pumpičkou | Facebook Susan Hessing

Na sociálních sítích pak Sierra Sandison rozpoutala akci, při které se lidi s cukrovkou začali také fotit se svými inzulínovými pumpičkami.